Nieuws


22 mei 2019

Veel #HRTech bij de 25 onder de 25 van Sprout


Ieder jaar publiceert Sprout een lijst met 25 'beste' onderneming gerund door jonge ondernemers onder de 25. Gisteren werd de lijst van 2019 bekend met 6 partijen die zich in de HR / recruitment wereld bevinden. Een aantal  een aantal nieuwe partijen

Categorie: Recruitment flex, Recruitment, Learning & Development, Prestatiemanagement
Geschreven door: HRTech Redactie

sprout-logo-inspireert-ondernemers-blackDe redactie van Sprout had er kennelijk een hele dobber aan met al de millenials die meer en meer vroeg aan het ondernemen slaan. Toch hebben ze er 25 geselecteerd, waarvan we er 6 uitlichten die 'echte' #HRtech zijn of er dicht tegenaan liggen. Via de links ga je naar de uitgebreide beschrijvingen van ieder bij Sprout:

Learned.io

Een start-up geleid door de 3 broers Kuijf met een platform dat bedrijven helpt millennials langer aan zich te binden en hun productiviteit te vergroten.

Equalture

Nog een familiebedrijf met de zussen Melkert die een screening en matching tool voor recruiters bieden.

Eitje

Met de eitje-app heeft de horeca een roosterplanning app met een social / communicatie platform waarmee roosters maken een eitje wordt.

Priceless Places

Voor het nieuwe werken komen steeds meer oplossingen om buiten een standaard kantoor samen te werken zoals met dit platform om horece locaties te koppelen aan werkplekzoekers.

Ciphix

De ultieme HRTech, die mensenwerk volledig vervangt, bestaat. Via Robotic Process Automation of RPA van Ciphix kun je vooral zeer repetitief werk van mensen door een stuk software laten overnemen.

Eigen Bediening

Een heldere naam voor een recruitment bedrijf waar je direct bediening voor je eigen feest of evenement kunt vinden.

 

Tot 1 juni voor € 65,- naar Demo_Day

Wil je Learned.io of allerlei andere Talent Tech partijen eens bekijken en zien hoe je jouw HR processen kunt moderniseren? Kom dan naar Demo_Day 2019 in Utrecht op 6 juni. Je kunt je hier aanmelden voor een ochtend of middag ronde voor €65,- of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode voor €35 toegang.

Deel dit artikel
Dit artikel is 801 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter