Nieuws


3 april 2019

Weer 10 partners voor Demo_Day 2019, nu 30 namen bekend


Op 6 juni 2019 zal HRTech Review voor de eerste keer aansluiten bij het succesvolle concept Demo_Day van Recruitment Tech. Naast Recruitment oplossingen voor vaste medewerkers zullen er dit jaar ook recruitment voor tijdelijke medewerkers en andere Talent Management oplossingen te zien zijn. De volgende 10, nu totaal 30, partijen worden nu bekend gemaakt.

Geschreven door: HRTech Redactie

RecruitmentTech2018_56-e1553508554130-696x435Heel veel demo's

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op allerlei innovatieve HRTech oplossingen. Aan de hand van één-op-één demo’s, demo sessies en tech talks krijg je in een dagdeel een goed beeld van de mogelijkheden en vooral ook wat je er zelf mee zou kunnen bereiken.

Welke 3 Talent start-ups wil jij zien?

Maar liefst 6 start-ups op het gebied van Talent tooling binnen HRTech dingen mee naar één van de drie start-up spots bij de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Het is nu aan jullie om te bepalen welke 3 van deze 6 start-ups te zien zijn op 6 juni in Utrecht. Het zijn partijen in verschillende Talent domeinen, van onboarding, coaching, opleiding tot functiewaardering.

 730x90_Start-up Pitch

10 nieuwe partijen bekend

De eerste twintig partijen zijn de voorbije weken al aangekondigd. Deze week worden de volgende 10 partijen aangekondigd. Dat zijn;

  1. Textkernel
  2. InGoedeBanen.nl
  3. UnderstandLing
  4. OnRecruit
  5. Carerix
  6. VONQ
  7. Recruitment Technologies
  8. Poolmanager/MyAmbassador
  9. Talmark
  10. Peddy

De teller staat dus inmiddels op 30 partijen. Omdat het vloeroppervlak dit jaar meer dan verdubbeld zijn er nog plekken vrij voor leveranciers van Talent Management tooling. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tot 31 mei voor slechts €65,- naar Demo_Day

Al ruim 250 deelnemers hebben zich aangemeld. Volg hun voorbeeld en kom ook ontdekken hoe en welke tools jouw Talent Management kunnen verbeteren. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Wees er snel bij, want tot 31 mei 2019 meld je je aan voor slechts €65,-!

Deel dit artikel
Dit artikel is 661 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter