Nieuws


4 april 2019

UNLEASH primeur; Josh Bersin Academy


Als in de HRTech scene één vooraanstaande goeroe de bekendste zou mogen zijn dan is dat wel Josh Bersin. Eerder werd zijn consultancy organisatie overgenomen en heet nu Bersin by Deloitte, nu is hij onder eigen naam weer met nieuwe avonturen aan de weg aan het timmeren. Bij UNLEASH in Londen kregen we een sneak preview op zijn nieuwste plan, de Josh Bersin Academy.

Categorie: UNLEASH, Learning & Development, Bersin
Geschreven door: HRTech Redactie

Josh BersinEen heel lang artikel wordt dit niet, want de informatie die we zagen was nog onder embargo. Omdat we graag de kennis over het gebruik van HRTech verder toegankelijk maken zullen we de ontwikkelingen voor jullie op de voet volgen.

Een leerplatform voor HR Professionals

De Josh Bersin Academy wordt een breed leerplatform voor alle HR professionals, dus niet alleen gaat het over HRTech, maar ook over allerlei andere HR onderwerpen zoals performance management, Agile organiseren, cultuur, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Maar vooral gaat het over de waarde van menselijk talent in deze tijden van steeds verdere digitalisering.

De Academy zal bestaan uit 3 hoofdonderdelen;

  1. Opleidingsprogramma's
  2. Achtergrond informatie
  3. Wereldwijde community

In de sneak peak zagen we onder andere al Maarten van Beek van ING langskomen, die het boek 'HR Impact - de kracht van vakmanschap' schreef, waar onder andere Josh Bersin een aanbeveling in schreef.

Weliswaar zit de Academy organisatie in de VS, toch heeft Josh Bersin een wereldwijde blik op het HR vakgebied en we verwachten dan ook voor Europa/Nederland voldoende relevante content. Bersin ging toch al de hele wereld over om te spreken op allerlei HR evenementen, nu neemt hij gewoon nog een filmploeg en redacteuren mee om de content voor de Academy te produceren.

Later meer!

Deel dit artikel
Dit artikel is 1260 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter