Nieuws


12 april 2019

Lancering van online dienst Planningsoftwareselect


Deze week werd de online, onafhankelijke planning software selectiedienst genaamd Planningsoftwareselect.nl gelanceerd. In het HRTech domein 'Dagplanning & tijdregistratie' zijn zeer veel spelers actief uit Nederland en internationale spelers met vaak branche specifieke oplossingen. Met deze online dienst kunnen MKB partijen zelfstandig de juiste partij selecteren.

Categorie: Dagplanning
Geschreven door: HRTech Redactie

Domein Dagplanning & Tijdregistratie

350x100_Dagplanning  & tijdregistratieIn dit HRTech domein vind je applicaties die ondersteunen bij de planning en registratie van uren. Dat kan zijn in productie omgevingen voor de mensen die 'productie draaien' en worden 'ingepland', zoals in de horeca, industrie, zorg, contact centers en logistiek. Hier moeten de mensen ook nog "inklokken", maar dan wel digitaal tegenwoordig. Ook zijn er tools die voor de hele organisatie een agenda functie koppelen aan verlof en verzuim registratie en zo voor het team een overzicht kunnen bieden waar iedereen is, zeker handig in deze tijd van flexwerken.

De best passende software in 3 tot 5 stappen

Voor HR professionals en ondernemers die enigszins bedreven zijn op HRTech gebied kan de volledige self service aanpak in 3 stappen tot de best passende software leiden;

  1. Doe eerst gedegen vooronderzoek via een video instructie en inventarisatieformulier
  2. Ontdek potentiële planningsoftware met de smart software kiezer
  3. Maak een objectieve keuze door via de video instructie het beoordelingsformulier in te vullen

Additioneel kun je ervoor kiezen een videoconsult met een expert te gebruiken of als je er echt niet meer uitkomt kan er uiteraard iemand langskomen, voor vast 1 dag, of volledig maatwerk advies.

Planningssoftware-selectieproces-1024x724

Onafhankelijke software vergelijker

Deze nieuwe dienst Planningsoftwareselect.nl is een onderdeel van Planbizz, het bedrijf van HRTech Expert Rocco Agterberg. Zij zijn gespecialiseerd in dit HRTech domein en kennen en nog veel uitgebreider software partner netwerk dan je op onze site terugvind, omdat op deze site geen branche specifieke oplossingen staan.

De online dienst is opgezet als een onafhankelijke vergelijker. Je wordt in je keuze naar de geschikte HRTech aanbieder dus niet gestoord door verkopers van die aanbieders. Daarom kan de dienst ook niet 'gratis' zijn en worden verschillende pakketten aangeboden voor hulp tijdens het selectietraject.

PSS-2019-logo-and-brandname-v5-1024x95

Persbericht

Planningsoftwareselect.nl is hét unieke en complete online selectieproces dat MKB’ers helpt bij de selectie van de juiste planningssoftware voor hun organisatie. Binnen dit online selectieproces wordt een ondernemer, HR-professional en/of planner van A tot Z begeleidt door middel van verschillende unieke hulpmiddelen, zoals video-instructies, invulformulieren, video-consult en de selectietool Smart Softwarekiezer. Hiermee heeft de MKB'er alle kwalitatieve tools in handen die hen veel tijd kan besparen en het succes van de juiste keuze vergroot. Daarnaast is het online selectieproces volledig onafhankelijk, anoniem en gebaseerd op een Agile-werkwijze.

Lees hier het hele persbericht.

Deel dit artikel
Dit artikel is 480 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter