Nieuws


10 april 2019

De winnaars van de Talent Tech start-up verkiezing voor Demo_Day op 6 juni


Van de 6 start-ups op het gebied van Talent tooling binnen HRTech zijn woensdag 10 april tijdens een Facebook Livestream de drie winnaars voor een start-up spot bij de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 bekend gemaakt. Welke drie dat zijn lees je hier…

Categorie: On/-offboarding, Arbeidsvoorwaarden, Learning & Development, Prestatiemanagement
Geschreven door: HRTech Redactie

Tijdens de Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 op 6 juni in Utrecht zijn 50 aanbieders van tooling te zien. Daarnaast zijn er ook zowel in de categorie Talent als Recruitment ieder 3 start-ups te bekijken. Deze 3 hebben gewonnen;

  1. Met de meeste publieksstemmen: Functiewijzer.com
  2. Als tweede volgens het publiek; Pace Onboarding
  3. De wildcard voor het meest vernieuwende Talent Tech concept gaat naar; Learned.io

StartupUitzending1

(met van links naar rechts presentator Mark van Assema van HRTech Review, Patrick Groenendal en Guido Hupjé van winnaar Functiewijzer.com, Redeëet Negate en Joost de Zeeuw van Pace Onboarding en Joost Kuijf van Learned.io)

Recruitment Start-up winnaars

Bij de Demo_Day is Talent dit jaar als thema toegevoegd aan het programma. De vorige 2 edities draaiden helemaal om Recruitment en ook in die categorie zijn 3 Recruitment Tech winnaars bekend gemaakt.

Waar kunnen deze start-ups jou bij helpen?

We stellen de winnaars hieronder uitgebreid voor:

Functiewijzer.com

Wij bieden organisaties de mogelijkheid, om zelfstandig en met de regie in eigen hand, functies te wegen, zonder te hoeven aankloppen bij peperdure consultancy bureaus. FunctieWijzer biedt een uniek en transparant beoordelingssysteem, waarbij op elk gewenst moment de loonruimte, in hoogte aangepast kan worden. Je beschikt je over een instrument die werkt volgens de blockchain methodiek, waarbij de individuele loonstijging direct gekoppeld is, aan de individuele prestaties van de medewerkers.

Pace Onboarding

In een schaarse arbeidsmarkt is het een grote uitdaging om talentvolle medewerkers te vinden en binden. Eenmaal gevonden, vertrekt gemiddeld 33% binnen 6 maanden, wat erg kostbaar is.

Daarnaast zorgen decentrale afwijkende & arbeidsintensieve inwerktrajecten voor inefficiënte onboarding; dit trekt een wissel op talent binnen de staande organisatie.

Learned.io

Met het Learned-platform heeft iedere HR-professional de mogelijkheid doorlopende ontwikkeltrajecten te maken. Het opstellen van ontwikkeltrajecten is de oplossing voor meerdere uitdagingen binnen jouw organisatie. Zo kan je ontwikkeltrajecten opstellen om:

  1. Af te stappen van het jaarlijkse functioneringsgesprek;
  2. Medewerkers te begeleiden van jr. naar sr. posities;
  3. Traineeships te professionaliseren;
  4. Individuele coachingstrajecten te maken.

Tot 1 juni voor slechts €65,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot 1 juni 2019 kun je nog met korting aanmelden voor €65, -!

Kijk hier de uitzending met 120 seconden pitches van alle 6 de genomineerden terug

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 1283 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter