Nieuws


23 april 2019

HRTech Agenda Q2 2019


Ook in dit tweede kwartaal en later dit jaar staan weer een aantal interessante evenementen rond HRTech op de Agenda. Sommige zijn online webinars en dus eenvoudig te volgen, anderen zijn events op locatie waar door persoonlijk contact dieper in kan gaan op de mogelijkheden van al die HRTech voor jullie eigen organisatie.

Geschreven door: HRTech Redactie

Agenda_Stand_230419

In onze Agenda vind je alweer een aantal interessante events voor dit kwartaal en later dit jaar waar HRTech tooling in de hoofdrol speelt.

  • Als eerste vandaag nog het webinar van UQ Talent over career ownership waar je nog snel voor kan aanmelden
  • Op 14 mei is in Mechelen in België een event van HRMinfo met weliswaar lokale sprekers, met ook voor Nederland relevante onderwerpen, en anderzijds ook genoeg HRTech aanbieders uit Nederland, zoals Talentsoft, Jellow, Cammio, Afas en InGoedeBanen. Uiteraard doen we verslag vanaf dit evenement.
  • Twee dagen later op 16 mei in de middag is een workshop in het Fort van eelloo over recruitment op de RH manier, Resources for Humans.
  • Op 4 en/of 5 juni ben je welkom op het Club Talentsoft event in Barcelona. Twee dagen vol met sprekers en heel veel informatie over de uitgebreide mogelijkheden van de Talentsoft Suite.
  • En het hoogtepunt op de agenda voor onszelf dit kwartaal is natuurlijk de Recruitment+Talent Tech Demo_Day op 6 juni. Dit jaar doet HRTech Review voor het eerst mee met dit event en is er meer te zien dan alleen recruitment techonologie. Er zullen zo'n 50 HRTech partijen aanwezig zijn om naar te gaan kijken. Zie hier voor een eerste indruk van de plattegrond. Daarnaast zijn er twee hoeken met start-ups, in de Talent Tech hoek vind je 3 start-ups in heel verschillende richtingen, van onboarding, naar ontwikkeling en functie waardering.

600x100-DD19-tot1-juni-65-euro

Tot 1 juni voor € 65,- naar Demo_Day

Wil je graag bovenstaande Talent Tech partijen eens bekijken en zien hoe je jouw HR processen kunt moderniseren? Kom dan naar Demo_Day 2019 in Utrecht op 6 juni. Je kunt je hier aanmelden voor een ochtend of middag ronde voor €65,-.

Deel dit artikel
Dit artikel is 1027 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter