Nieuws


7 maart 2019

De volgende 10 partners voor Demo_Day 2019 zijn bekend


Op 6 juni 2019 zal HRTech Review voor de eerste keer aansluiten bij het succesvolle concept Demo_Day van Recruitment Tech. Naast Recruitment oplossingen voor vast medewerkers zullen er dit jaar ook recruitment voor flex en andere Talent oplossingen te zien zijn. De volgende 10 partijen kunnen nu bekend gemaakt worden.

Categorie: Demo_Day
Geschreven door: HRTech Redactie

Heel veel demo's

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op allerlei innovatieve HRTech oplossingen. Aan de hand van één-op-één demo’s, demo sessie en tech talks krijg je in een dagdeel een goed beeld van wat er is en wat je ermee kan. De eerste tien partijen zijn medio januari al bekend gemaakt. Daarnaast zijn er al ruim 250 aanmeldingen. We kunnen nu de volgende 10 deelnemers bekend maken:

D20180207_175559e teller staat dus inmiddels op 20 partijen en we zijn met een flink aantal al in vergevorderde gesprekken. Omdat het vloeroppervlak dit jaar meer dan verdubbeld zijn er nog plekken vrij voor leveranciers van Talent Management tooling. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Buitenlandse tech leveranciers

Recruitment + Talent Tech Demo_Day krijgt ook steeds meer naam buiten de grensen van Nederland. Het Belgisch/Luxemburgse Skeeled, het Oostenrijkse Firstbird en Belgische Connecting_Expertise zijn al aangekondigd en binnenkort zullen nog een aantal buitenlandse partijen bekend gemaakt worden. Ook staat de Start-Up competitie open voor buitenlandse partijen via dit Engelstalige Start-Up Pitch formulier

Tot 1 april voor slechts €35,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot 1 april 2019 meld je je met liefst 63% korting aan!

HR Arena NL I KleinMasterclass HRTech

Wil je snappen hoe al die tools in deze HRTech Arena samenwerken, hoe je de juiste partijen selecteert en hoe je ze vervolgens op een Agile manier implementeert? Kom dan naar onze 2-daagse Masterclass op 28 en 29 maart aanstaande. Je krijgt daarbij dan een gratis kaartjes voor de Demo_Day.

Deel dit artikel
Dit artikel is 287 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter