Nieuws


11 maart 2019

Laatste week voor het winnen van een gratis start-up spot bij Demo_Day


Dit is de laatste week, tot 15 maart, om met jouw start-up mee te doen aan de Startup Pitch 2019. Hiermee maken zes start-ups kans op een gratis plek tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day!

Geschreven door: HRTech Redactie

Over Demo_Day

Donderdag 6 juni 2019 vindt de Recruitment+Talent Tech Demo_Day plaats. In deze derde editie wordt het thema Talent toegevoegd en kunnen nu ook partijen in deze HRTech hoek meedoen. Dat kan gaan om persoonlijke ontwikkeling, Engagement, Learning, Analytics, Feedback en samenwerk of collaboration tools. Dit is hét event voor HR professionals om concreet te oriënteren op de nieuwste technologie en jouw start-up kan erbij zijn.

Gratis demo spot

Op het gebied van Talent technologie zijn veel interessante start-ups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Demo_Day biedt daarom zes startups (3x talenttechnologie en 3x recruitmenttechnologie) de mogelijkheid om met een gratis partnership t.w.v. € 2.500,- aanwezig te zijn op de derde editie van Demo_Day op 6 juni 2019 in Utrecht.

Hoe doet mijn startup mee?

Tot en met 15 maart 2019 is het mogelijk om je op te geven voor de pitch. In deze startup-pitch moet je aangeven waarom deze startup niet mag ontbreken op Demo_Day 2019. Uit alle inzendingen worden dus zes startups gekozen die een gratis demo spot toegewezen krijgen tijdens het event! Je krijgt een demo desk tot je beschikking voor bijvoorbeeld je laptop, en uiteraard is er Wi-Fi en stroom aanwezig. Daarnaast verzorg je tweemaal een korte demo van jouw tool in de Speakers Corner.

Beoordeling

De pitches zullen beoordeeld worden en hieruit komen dus zes startups naar voren die op Demo_Day aanwezig mogen zijn. De organisatie zal onder andere op de volgende zaken letten:

  • Innovatief karakter van de recruitmenttool;
  • Of de oplossing onderscheidend is;
  • Onderbouwing van de pitch.

Voor wie?

De Startup Pitch is bedoeld voor Europese startups op het gebied van recruitment en/of talenttechnologie. De startup moet na 1 januari 2018 zijn opgericht. De organisatie moet acteren als startup door dit duidelijk in haar communicatie te vermelden en/of verbonden te zijn aan een incubator en/of maximaal 10 medewerkers in dienst te hebben.

Het formulier voor de pitch vind je hier!

Demo_Day 2018

Tijdens de tweede editie, op 7 juni 2018, waren, naast de 34 Demo-partners ook diverse sessies en Tech Talks te volgen. Op de aftermovie hieronder kan je een globaal overzicht van de geslaagde dag krijgen.

Deel dit artikel
Dit artikel is 555 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter