Nieuws


22 maart 2019

Bekendmaking nominaties Startup Pitch Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019


Maar liefst 6 start-ups op het gebied van Talent tooling binnen HRTech dingen mee naar één van de drie start-up spots bij de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Het is nu aan jullie om te bepalen welke 3 van deze 6 start-ups te zien zijn op 6 juni in Utrecht. Het zijn partijen in verschillende Talent domeinen, van onboarding, coaching, opleiding tot functiewaardering.

Categorie: On/-offboarding, Arbeidsvoorwaarden, HR Administratie, Learning & Development, Prestatiemanagement, Assessments & Matching, Engagement
Geschreven door: HRTech Redactie

1200x650_Start-up PitchWelke innovatieve Talent tooling zou jij graag aan het werk willen zien tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 op 6 juni in Utrecht? Stem tot en met 5 april op jouw favoriete startup en wie weet wint deze één van de drie demo spots tijdens het event. 

Stemmen kan hier.

Recruitment Start-up genomineerden

Bij de Demo_Day is Talent dit jaar als thema toegevoegd aan het programma. De vorige 2 edities draaide het helemaal om Recruitment en uiteraard zijn er voor dat thema ook Start-ups genomineerd voor een gratis demo spot. Bekijk hier ook die partijen en stem bij beide thema's op de start-up van jouw voorkeur.

Waar kunnen de start-ups jou bij helpen?

We stellen de genomineerden hier voor, in alfabetische volgorde, van achter naar voren.

Pace Onboarding

In een schaarse arbeidsmarkt is het een grote uitdaging om talentvolle medewerkers te vinden en binden. Eenmaal gevonden, vertrekt gemiddeld 33% binnen 6 maanden, wat erg kostbaar is.

Daarnaast zorgen decentrale afwijkende & arbeidsintensieve inwerktrajecten voor inefficiënte onboarding; dit trekt een wissel op talent binnen de staande organisatie.

Bekijk de hele pitch

Mentortrails.com       

Werken aan Awareness bij Medewerkers over de voordelen van Mentorschap en het bouwen aan een Mentorschap Skills bij medewerkers.

Bekijk de hele pitch

Linckus

Linckus is de oplossing voor het digitaliseren van het volledige proces rondom arbeidscontracten. Door de ingerichte workflow in Linckus zijn veel handmatige handelingen niet meer nodig. Denk daarbij aan mailen of bellen met medewerker om aanvullende gegevens. Daarnaast is het gehele proces integraal afgestemd waardoor de totale doorlooptijd sterk wordt verminderd.

Bekijk de hele pitch

Learned.io

Met het Learned-platform heeft iedere HR-professional de mogelijkheid doorlopende ontwikkeltrajecten te maken. Het opstellen van ontwikkeltrajecten is de oplossing voor meerdere uitdagingen binnen jouw organisatie. Zo kan je ontwikkeltrajecten opstellen om:

  1. Af te stappen van het jaarlijkse functioneringsgesprek;
  2. Medewerkers te begeleiden van jr. naar sr. posities;
  3. Traineeships te professionaliseren;
  4. Individuele coachingstrajecten te maken.

Bekijk de hele pitch

Functiewijzer.com                       

Wij bieden organisaties de mogelijkheid, om zelfstandig en met de regie in eigen hand, functies te wegen, zonder te hoeven aankloppen bij peperdure consultancy bureaus. FunctieWijzer biedt een uniek en transparant beoordelingssysteem, waarbij op elk gewenst moment de loonruimte, in hoogte aangepast kan worden. Je beschikt je over een instrument die werkt volgens de blockchain methodiek, waarbij de individuele loonstijging direct gekoppeld is, aan de individuele prestaties van de medewerkers.

Bekijk de hele pitch

BreinStijl@Work

Persoonlijke effectiviteit en team-productiviteit bij wisselende rollen en (project)teams. Optimale team-samenstelling vinden voor een taak of fase in een project. Risico's voor samenwerking of resultaat voorspellen en hierop kunnen anticiperen, sturen en acteren. Recruitment: wie is in dit (project)team nodig? De zelfkennis, mindset en inzetbaarheid van mensen ontwikkelen, om ze beter toe te rusten voor de toenemende onvoorspelbaarheid en dynamiek, ook op de arbeidsmarkt.

Bekijk de hele pitch

730x90_Start-up Pitch

Tot 1 april voor slechts €35,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot 1 april 2019 meld je je met liefst 63% korting aan!

Deel dit artikel
Dit artikel is 1218 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter