Nieuws


25 maart 2019

Alleen deze week nog voor €35,- naar Demo_Day


Donderdag 6 juni 2019 vindt de Recruitment+Talent Tech Demo_Day plaats. Er komen ruim 50 leveranciers van recruitment- én talenttooling en 6 start-ups hun oplossingen tonen. Je hebt dus ruim de gelegenheid om je te oriënteren op de nieuwste trends in de markt, ook al heb je geen directe behoefte aan nieuwe technologie.

Categorie: Demo_Day
Geschreven door: HRTech Redactie

Bekijk hier de after movie van vorig jaar voor een impressie of kijk voor meer info op www.demoday.nl

Bijna 65% korting op de toegang

Alleen nog tot 1 april kun je je voor slechts €35,- aanmelden voor de ochtend of middag. Dat is bijna 65% korting op de normale prijs van €95,-. Deze prijs geld alleen voor eindgebruikers/kopers van recruitment- en talenttooling.

Inschrijven kan direct hier

Stem nu op de start-ups die jij wilt zien

Vorige week werden de nominaties bekend gemaakt voor de start-ups die een gratis demo spot op Demo_Day kunnen winnen. In de categorie Talent vind je start-ups in onboarding, coaching, opleiding en functiewaardering. In de categorie Recruitment vind je start-ups van referral recruitment tot video assessments.

Stemmen kan ook meteen hier.

Veel demo’s, 3 corners met demo talks en 1 met tech talks

Demo_Day bestaat vooral uit een expo vloer waar 50 leveranciers van recruitment en talent tooling één op één demo’s geven. Daarnaast zijn er 3 demo corners waar sommige leveranciers een uitgebreide demo van 20 minuten geven. Door ons 'silent disco' concept zijn die op het drukke event toch prima te volgen. Ook is er nog een corner waar onafhankelijke experts zogenaamde tech talks geven. Het is dan ook dé dag om te ontdekken hoe jouw recruitment & ontwikkeling van talent geïnspireerd kan worden. Meld je hier tot 1 april voor slechts €35,- aan.

Deel dit artikel
Dit artikel is 269 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter