Nieuws


14 januari 2019

ZeroChaos wordt Workforce Logiq


VMS-RPO-MSP leverancier ZeroChaos ziet minder chaos bij klanten en veranderd de naam in Workforce Logiq. Deze wereldspeler stoomt ook de Nederlandse markt op.

Categorie: Recruitment flex
Geschreven door: HRTech Redactie

"ZeroChaos heet voortaan Workforce Logiq. Die nieuwe naam past beter bij de groeiplannen van de Amerikaanse aanbieder van MSP- en VMS-oplossingen. En die ambities zijn er zeker ook voor de Nederlandse markt."

Deze van oorsprong Amerikaanse speler heeft ondertussen ook een behoorlijke aanwezigheid in Europa met kantoren in Nederland, Duitsland, Engeland, Polen en Zweden. Er zijn vier "Global Solutions Centres" van waaruit zij RPO (Recruitment Process Outsourcing) en MSP (Managed Service Provider) diensten verlenen. Daarnaast hebben ze een eigen VMS (Vendor Management System) oplossing voor Recruitment Flex oplossingen en staan daarmee ook in onze Aanbieders gids.

In dit artikel op de site van onze kennispartner ZiPconomy vertelt Kevin Schrijer, business development manager Nederland, meer over het waarom van deze naamswijziging en wat dit voor klanten kan opleveren. 

Deel dit artikel
Dit artikel is 831 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter