Nieuws


13 juni 2018

Talentsoft en Raet gaan strategische samenwerking aan


Raet, marktleider op het gebied van HR Cloudoplossingen en HR dienstverlening, en Talentsoft, Europees marktleider op het gebied van Talentmanagement, kondigen vandaag een strategisch partnerschap aan. Door de integratie van de twee platformen kan er een complete end-to-end employee experience worden aangeboden: van core HR en payroll tot recruitment, competentiemanagement en learning.

Categorie: Partnerschap
Geschreven door: HRTech Redactie

Talentsoft_200_89Raet_200_98

“Door samen te werken met Talentsoft kunnen wij onze internationale klanten een geïntegreerde oplossing bieden”, zegt Sander Odijk, Director Partnerships & Strategic Alliances van Raet. “Klanten zullen profiteren van een ‘one-stop-shop’ voor HR, omdat de volledige geïntegreerde oplossing door Raet wordt aangeboden en ondersteund.” 

Samen werken aan unified employee experience

De Talentsoft Talent Management suite wordt geïntegreerd met de Raet Youforce HR core en Payroll suite. Beide partijen voeren ook een gezamenlijk verkoopbeleid. De samenwerking tussen beide partijen weerspiegelt de stijgende behoefte in de HR-markt aan geïntegreerde oplossingen die voldoen aan de geldende lokale en Europese wet- & regelgeving.

Gezamenlijke belangen 

“We zijn zeer trots op de samenwerking met een marktleider zoals Raet.  Twee complementaire leiders, beide gebaseerd op dezelfde Microsoft.net architectuur, bundelen hun krachten voor een unieke waarde propositie”, aldus Jean-Stéphane Arcis, CEO van Talentsoft. 

Ook vanuit de markt is er positief gereageerd op de partnerovereenkomst: “De integratie van Talentsoft en Raet komt goed overeen met de trends die IDC ziet in de HCM markt voor Talent Management-totaaloplossingen", vertelt Alexandros Stratis, Senior Research Analyst van IDC. “Het is een grote stap voorwaarts en tekenend voor het soort integratie en mogelijkheden waar de markt op dit moment om vraagt”.

Bron; persbericht Talentsoft

In mei werd ook al de overname van Raet door Visma aangekondigd.

Deel dit artikel
Dit artikel is 928 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter