Nieuws


1 mei 2018

Dit zijn de 7 experts die recente HR-technologie gaan beoordelen


Wat is de beste HR-technologie voor welk doeleinde? En welke trends zijn er op #HRTech-gebied in Nederland? Een team van nu 7 mensen gaat het binnenkort volgen.

Geschreven door: HRTech Redactie

Expert PanelDe markt voor #HRTech is in Nederland nog steeds wat ondoorzichtig. Om daar iets aan te doen is Mark van Assema een online initiatief gestart: #HRTech Review.

Bedoeling is onder meer – zoals de naam al zegt – om nieuwe technologie van een deskundig oordeel te voorzien. Door reviews te verzamelen bij eindgebruikers en consultants wil het platform zijn bezoekers verdiepende informatie bieden over de verschillende softwareleveranciers op HR-tech gebied.

In de reviews wordt een zogenoemde NPS-score gegeven. Deze Net Promotor Score geeft aan hoe waarschijnlijk het is dat iemand deze HRTech-oplossing zou aanbevelen aan een vriend of collega. Bezoekers kunnen nu al een review invullen. Om hen daarvoor te bedanken verloot Van Assema bij iedere 25 reviews een prijs. 

Debinars

Reviews zijn echter zeker niet het enige dat op het platform te gebeuren staat. Tijdens het eerste ‘#HRTech Review expertdiner’, dat begin april plaatsvond, bespraken de 7 inmiddels aangehaakte deskundigen wat ze nog verder van plan zijn.

Zo kwam het plan op tafel van de eerste ‘Debinar Maand’, met demo-webinars van softwarepartners van #HRTech Review, die in juni plaats moet vinden. Ook gaan de expert hun kennis delen via artikelen over de #HRTech-markt in Nederland. In september volgt dan een masterclass voor eindgebruikers. En er is gesproken over verschillende onderzoeken die voor de Nederlandse #HRTech-markt gedaan kunnen worden.

Even voorstellen

De 7 experts zijn ieder ervaren en onafhankelijk implementatiespecialist op HR-techgebied. Zij hebben hun sporen verdiend in één of meerdere domeinen van deze technologie en brengen samen al meer dan 100 jaar ervaring in. De 7, in willekeurige volgorde:

Mark_van_Assema_rondMark van Assema, HRTech-projectleider en oprichter van #HRTech Review. Hij is ook adviseur voor de groei naar Total Talent Management. Hij staat daarin voor een gelijke behandeling van alle werkenden, door HR en de rest van de organisatie, los van hun contractvorm.

Tom_van_der_Valk_rondTom van der Valk, consultant/projectmanager e-HRM bij Blyxum, gespecialiseerd in e-HRM-toepassingen voor in-, door-, en uitstroom van medewerkers.

 

Gido_van_Puijenbroek_rondGido van Puijenbroek, Partner bij AnalitiQs, ondersteunt bij de selectie en contractering van rapportage-, onderzoeks- en analytics-applicaties.

 

Wim_Ydo_rondWim Ydo, projectleider en adviseur bij Vroom HR. Heeft veel HR-payrollsystemen en overige HR-systemen, zoals dienstroosterplanning, tijdsregistratie, verzuim, performancemanagement en recruitment geselecteerd en geïmplementeerd. Is ook adviseur ten aanzien van outsourcing van HR-dienstverlening en de opzet van een HR-helpdesk.

Rocco_Agterberg_rondRocco Agterberg is oprichter van Planbizz, dé 100% onafhankelijke IT-dienstverlener op het gebied van Planning & Tijdregistratie.

 

Matthijs_van_den_Bos_rondMatthijs van den Bos is allround HRM’er en tevens specialist in e-HRM bij UmanIT, een onafhankelijk organisatieadviesbureau en sinds 1999 specialist in HR-technologie. Helpt organisaties bij het ontwerp van een goede HR-techstrategie, en de selectie en implementatie van de juiste software.

Mark_Bassie_rondMark Bassie van Flex-Beheer is onafhankelijk adviseur op het gebied van flexibilisering. Hij is ook auteur van onderzoeken naar VMS, DAS, RPO, MSP en brokers in Nederland/België.

 

Ben jij een onafhankelijke HRTech-specialist en ben je geïnteresseerd om je hierbij aan te sluiten? Stuur dan een mailtje. (en vrouwen zijn zeker ook welkom!)

Deel dit artikel
Dit artikel is 321 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter