Nieuws


27 april 2018

Talent en innovatie zijn wezenlijk met elkaar verbonden


Cornerstone presenteert eerste resultaten uit IDC-enquête 2018

Categorie: Onderzoek
Geschreven door: Cornerstone

hr_innovation_talent_innovatie_CSODBlog_CornerstoneOrganisaties met een hoog niveau van product- en diensteninnovatie beoordelen de ontwikkeling van hun werknemers vaker doorlopend dan op een vast jaarlijks moment. Organisaties die minder innoveren zijn eerder geneigd om de ontwikkeling van hun personeel te stimuleren via coaching- en mentorprogramma's.

Dit is nog maar een fragment van wat we hebben ontdekt in ons meest recente onderzoek in samenwerking met IDC. Innovatieniveaus en talentmanagement zijn wezenlijk met elkaar verbonden: innovatieniveaus beïnvloeden onder meer of werknemers bereid zijn een werkgever aan te bevelen, hoe snel ze het wervingsproces doorlopen, hoe ze worden opgeleid en in welke mate ze samenwerken.

We hebben met bijna 2.000 HR-professionals, IT-professionals en lijnmanagers in 14 landen gesproken, om uit te zoeken hoe talentmanagement en innovatie in hun bedrijf met elkaar verbonden zijn. Onze bevindingen waren zo overvloedig, dat we de inzichten hebben verdeeld op basis van het type organisatie en de innovatiefrequentie. Dus, is jouw organisatie:

  • steeds in ontwikkeling,
  • stabiel, maar met een regelmatig nieuw aanbod van producten/diensten,
  • beweeglijk maar voorspelbaar,
  • of gedwongen niet te veranderen?

Dan hebben wij inzichten voor u.

Maar weet je wel bij wat voor type organisatie je werkzaam bent? Wees niet bang, tijdens ons evenement kun je ontdekken in welke categorie je het beste past. Iedere organisatie is anders en daarmee ook de manier waarop het talentmanagement is ingericht.

Bezoek onze evenementen in onder andere Amsterdam en Brussel om deze inzichten te krijgen en woon keynotes bij van Cornerstone, IBM en HR-leiders. Ontdek hoe je een strategie voor talentmanagement ontwikkelt die bij jouw organisatie past, afgestemd op de bedrijfsbehoeften en die de werknemers aanspreekt.

We weten dat verandering altijd enige weerstand oproept, daarom zullen we nieuwe en verrassende manieren delen om oude opvattingen binnen uw organisatie te veranderen.

Meld je nu aan voor de Innovation Tour 2018:

Amsterdam, 5 juni 2018
Brussel, 7 juni 2018

Dit artikel is een repost van het artikel van Xavier Petre van Cornerstone

Deel dit artikel
Dit artikel is 203 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter