Nieuws


3 april 2018

Blue Carpet en #HRTech Review kondigen partnerschap aan


Met veel genoegen maken Blue Carpet en #HRTech Review bekend een partnerschap aan te gaan. Blue Carpet wordt hiermee de eerste software partner van #HRTech Review.

Categorie: Recruitment, Partnerschap, Prestatiemanagement, Assessments & Matching
Geschreven door: HRTech Redactie

Partnerschap“HRTech Review is een mooi nieuwe initiatief in de Nederlandse HR Technologie markt. Als Blue Carpet werken wij graag mee aan het transparant maken van de markt en wat organisaties kunnen verwachten bij de aanschaf van een pakket. Wat ons erg aanspreek is de objectiviteit die HRTech  Review nastreeft met een zekere vorm van eerlijke regie op de reviews. Door deze informatie zijn organisaties namelijk in staat om de juiste partijen uit te nodigen en betere beslissingen te nemen wat voor iedereen een win/win is.”, zegt Jerry Ruitenberg, sales director bij Blue Carpet.

Dankzij het recente partnership geven Blue Carpet en #HRTech Review een aftrap voor het openbaar delen van inhoudelijke productkennis over #HRTech. Blue Carpet levert innovatieve software oplossingen voor recruitment en talent management. #HRTech Review is een nieuwe community met informatie en reviews over in Nederland gebruikte HR-software. 

“Ik ben met #HRTech Review gestart om de complexe markt voor HR-technologie inzichtelijk te maken”, aldus oprichter Mark van Assema. “Het is super om al direct met een Nederlandse software leverancier in een dynamische hoek als talent management te kunnen samenwerken. Ondertussen lopen ook andere gesprekken met partijen in deze markt, maar Blue Carpet zal altijd de eerste blijven!”

Over Blue Carpet

Blue Carpet levert de software-oplossingen HR Manager en Recruit Myprofile en MyProfile inCompany. Daarmee faciliteren wij individu en organisatie om talent maximaal te laten renderen. In het hart van onze platformen bevindt zich Profile Manager, ook wel ePortfolio of competentiepaspoort genoemd. Daarmee geven we een groeiend aantal werknemers, zzp’ers en studenten een persoonlijk ontwikkelinstrument in handen gedurende hun gehele loopbaan. Voor meer informatie neem contact op met Jerry Ruitenberg

Over #HRTech Review

#HRTech Review is een onafhankelijk kennisplatform en community met als doel gebruikers van HR-technologie te stimuleren om voor hen passende en innovatieve oplossingen te zoeken. Om uiteindelijk de juiste oplossing te selecteren en implementeren zijn partners beschikbaar, een 'expertpanel' en consultancybureaus. #HRTech Review stimuleert innovatie door kennis te delen, door mensen en ideeën bij elkaar te brengen en door onderzoek uit te voeren. Dit doen we in samenwerking met ZiPconomy, de community over de flexibilisering van organisaties. Voor meer informatie neem contact op met Mark van Assema.

Deel dit artikel
Dit artikel is 512 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter