Nieuws


5 april 2018

Alle webinars uit de WebinarWeek op een rij in eMagazine


Maar liefst 25 webinars waren er in februari te volgen tijdens de Webinar Week van Werf& en ZiPconomy. Ze staan nu allemaal op een rij in een handig eMagazine bij ZiPconomy.

Categorie: Recruitment flex, Recruitment, HR Analytics, Strategische personeelsplanning, Prestatiemanagement, Assessments & Matching, Dagplanning
Geschreven door: HRTech Redactie

logo-Webinar-week-3In het eMagazine kun je op alle dagen webinars terug vinden die te maken hebben met #HRTech. 

Op maandag over de freelance pool van Yellow en de 5 #HRTech trends volgens Annie Hammer van Pontoon Amerika.

Dinsdag vertelden Max Boodie en Jaap Schoeman over serious gaming in werving en selectie met PlaytoWork. Daarnaast Frank Nijmeijer van Wonderkind

Woensdag was natuurlijk #HRTech dag met alle 5 webinars over #HRTech. Mark van Assema over nieuwsbronnen rond #HRTech, Howard Woei over de AVG check bij 10 ATS leveranciers. Jacco Valkenburg werd geinterviewed door Marco Hendrikse over zijn nieuwe boek, dat overigens net is verschenen, Recruitment 3.0. Daarna Rocco Agterberg over de kansen op het verbeteren van je employee engagement door gebruik te maken van zelfroostering tools. Als laatste Jeroen van der Sloot over hoe HR met de juiste Analytics klaar kan zijn voor de toekomst.

Donderdag tijdens het Total Talent Aquisition thema was het de beurt aan Steve Sichtman over het toegankelijk maken van je interne talent middels Blue Carpet en Mark Bassie en Ron Bosma over de toekomst van MSP's door steeds rijkere VMS systemen.

Zelfs de laatste dag op vrijdag nog een webinar door Mirjam Warners en Inge Vuik over het DoelgroepenDashboard.

Mocht je er toen één gemist hebben kun je dus nog terugkijken en anders wacht je gewoon tot september voor de volgende Webinar Week.

Deel dit artikel
Dit artikel is 806 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter