Nieuws


10 december 2020

Inhuur marktplaatsleverancier Connecting-Expertise overgenomen door de Pixid Group


De Belgische VMS en Inhuurmarktplaats leverancier Connecting-Expertise wordt ondergebracht bij de Franse Pixid Group, waar ook ATS speler Carerix al onder valt. Daarmee worden de Total Talent Acquisition oplossingen van Pixid met kantoren in Frankrijk, Nederland en het VK verder uitgebreid naar België.

Categorie: Recruitment flex, Recruitment, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

PIXID Group, een Europese leverancier van diverse recruitment en HR oplossingen, heeft Connecting-Expertise, een toonaangevende Belgische VMS leverancier, overgenomen van USG People Belgium. Hiermee wil de groep haar aanbod verder versterken en haar activiteiten uitbreiden. Na de overname van de Nederlandse CRM- en ATS-leverancier Carerix in 2018, versterkt de overname van Connecting-Expertise (CE) het leiderschap van PIXID Group in de Benelux en voegt Antwerpen (België) toe aan haar bestaande kantoren in Frankrijk, het VK en Nederland.

HRTech Review sprak mede-oprichter Peter de Buck van CE: "We zijn verheugd om onze expertise naar de PIXID Group te brengen en deel te nemen aan deze organisatie die een focus hebben op recruitment software ontwikkeling. Connecting-Expertise blijft in een strategisch partnerschap met USG People, met een contractuele overeenkomst voor de lange termijn, die zorgt voor een voortdurende gedeelde visie en voortdurende samenwerking als technologiepartners.” Als onderdeel van PIXID Group zal Connecting-Expertise onder haar eigen merknaam blijven opereren.

Connecting-Expertise is het toonaangevende SaaS VMS-platform voor de Belgische markt. Dankzij de geïntegreerde software-oplossing die ontwikkeld is op een veilige en cloud gebaseerde infrastructuur, automatiseert Connecting-Expertise alle stappen van het wervingsproces van externe inhuur. Van werving en contractbeheer tot tracking en facturering. Daarnaast biedt Connecting-Expertise klanten gepersonaliseerde pakketten die passen bij hun wervingsstrategie. Dit komt overeen met de aanpak van PIXID Group waardoor klanten van elke omvang hun uitzendkrachten efficiënt kunnen beheren via een eenvoudig, schaalbaar en kosteneffectief platform. Connecting-Expertise, opgenomen in de Top 20 VMS-spelers van Staffing Industry Analyst, heeft bijna €1 miljard aan spend onder beheer en bedient meer dan 12.000 gebruikers en 4.500 geregistreerde bedrijven.

De technologie van PIXID Group is momenteel verantwoordelijk voor het invullen van bijna één op de drie tijdelijke posities in Frankrijk, waar het de markt voor tijdelijk personeel zal blijven versterken. De overname van Connecting-Expertise bevestigt verder haar status als een digitaal platform voor het beheer van uitzendkrachten in heel Europa en is consistent met de strategische focus van PIXID Group om het eerste Total Talent Acquisition (TTA3) ecosysteem in Europa te ontwikkelen.

Sinds de investering van Keensight Capital in 2015, heeft PIXID Group haar groeiverhaal verder versneld. Vandaag de dag heeft de PIXID, ook leverancier van Saas HCM4-oplossingen, haar geografische dekking uitgebreid met activiteiten in 20 landen in Europa en Noord-Amerika. Het klantenbestand is gegroeid van 1.500 Franse firma’s naar 18.000 wereldwijde uitzendbureaus en -bedrijven. In 2019 telde PIXID Group meer dan drie miljoen geregistreerde werknemers in haar database.

 


Beheer uw externe medewerkers flexibel en remote

Connecting-ExpertiseWe zijn dit jaar allemaal in contact gekomen met het telewerken. Connecting-Expertise laat zien hoe je je externe medewerkers vanuit de zetel kan volgen en benaderen.

Een debinar verzorgd door Bruno Rosseels
Dagvoorzitter: Lianne Boomsma

Bekijk het debinar van Connecting - Expertise >>


Deel dit artikel
Dit artikel is 424 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter