Nieuws


4 januari 2024

Nedap slaat handen ineen met Protime om gebruikers toegang tot up-to-date tijdregistratie te garanderen


Nedap Staffing Solutions gaat een samenwerking aan met workforce management softwareleverancier Protime. Dankzij deze samenwerking kunnen gebruikers van het Nedap Flux-product kiezen voor een gemakkelijke overstap naar de tijdregistratieoplossing van Protime.

Categorie: Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

Nedap Staffing Solutions, onderdeel van het Nederlandse technologiebedrijf Nedap, gaat een samenwerking aan met workforce management softwareleverancier Protime. De gebruikers van het Nedap Flux-product kunnen kiezen voor een gemakkelijke overstap naar de tijdregistratieoplossing van Protime. Daarmee houden zij toegang tot up-to-date tijdregistratiesoftware, nu Nedap bekend heeft gemaakt vanaf januari 2024 te stoppen met de doorontwikkeling van hun eigen tijdregistratieoplossing.

Efficiënte migratie

Protime is bekend met Nedap Flux en zal de migratie naar het Protime-product in samenwerking met Nedap uitvoeren. Daarmee dragen de partijen zorg voor een efficiënte en zorgeloze migratie.

Waar de Protime-software in de basis dezelfde functionaliteiten kent als Nedap Flux, is het voordeel voor gebruikers dat Protime zich volledig richt op tijdregistratiesoftware, planning en toegang. Dat betekent dat de workforce management softwareleverancier voortdurend de producten verbetert en naar de laatste trends aanpast. Daarnaast is Protime onderdeel van SD Worx, waarbinnen oplossingen voor het gehele HR-domein geboden worden. Al deze oplossingen zijn met elkaar geïntegreerd.

Samenwerking is onderdeel van groeiplannen Protime

De samenwerking tussen Protime en Nedap komt voort uit de ambitie van Protime om te groeien in heel Europa. Om deze ambitie waar te maken, zal Protime de komende jaren actief zoeken naar samenwerkingen en overnames. De samenwerking met Nedap is daarin de eerste stap.

Lucas Polman, als directeur verantwoordelijk voor deze ambities in Nederland: “Protime is nu 25 jaar actief in Nederland en we zijn ervan overtuigd dat we met onze oplossingen het verschil kunnen maken voor allerlei sectoren. Afgelopen jaren groeiden we op jaarbasis meer dan tien procent. Dat zien we als een groot compliment van de markt en we hebben de ambitie om deze groei de komende jaren voort te zetten. Dat Nedap aanklopte voor een samenwerking kwam voor ons dan ook op het perfecte moment. Daarbij is het mooi om te zien dat zij met zoveel vertrouwen hun klanten aan ons overdragen. We kijken ernaar uit om het verschil te gaan maken voor alle partijen die we mogen verwelkomen.”

Rob Schuurman, Chief Commercial Officer bij Nedap: "Bij Nedap willen we het beste voor onze klanten. Vanuit die gedachte zijn we op zoek gegaan naar een oplossing voor hen, nadat we het besluit hebben genomen om Flux niet door te ontwikkelen. We hebben gezocht naar een partner waar de huidige gebruikers van Flux in goede handen zijn, deze partner hebben we gevonden in Protime. Met hun jarenlange ervaring en expertise op het gebied van tijdregistratie hebben we alle vertrouwen dat ze met toewijding onze klanten zullen ondersteunen."

Deel dit artikel
Dit artikel is 255 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter