Nieuws


20 december 2023

Schrijf je nu in voor de Total Talent Management Innovation Award


Total Talent Management is Talent Management voor al het talent in je organisatie. Niet alleen de vaste medewerkers, maar ook alle externen, consultants, uitzendkrachten, IT'ers. Je hebt in deze krappe arbeidsmarkt iedereen nodig die je kan vinden. Innovatieve #HRTech tools die specifiek al deze vormen van talent ondersteunen kunnen nu inschrijven voor de Total Talent Management Innovation award.

Categorie: Onderzoek, Recruitment flex, Recruitment, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

TOTAL TALENT MANAGEMENT AWARD (2)

Tijdens Total Talent Summit op 21 maart 2024 in Breda worden 2 Total Talent Management Awards uitgereikt. Deze prijzen zijn bedoeld voor het: Inspireren en aanjagen van innovatie en professionaliteit binnen het werkveld van Total Talent Management (/Workforce/Acquisition). Zowel op gebied van vast/flex als interne en externe arbeidsmarkt.

‚ÄčTotal Talent Management Innovation Award

Naast een award voor de beste case bij een organisatie is deze innovatie award voor (technologische) innovaties binnen het vakgebied van total talent management, waarbij de innovatie expliciet gericht is op zowel vast als ingehuurd talent en daar ook, waar nodig, onderscheid in maakt, en is gericht op de interne en/of externe arbeidsmarkt. ‚Äč

Belangrijk voor de toekenning van de award is dat de case een werkbaar en bestaande innovatie/verbetering of initiatief moet zijn. De case kan door tech-leveranciers en/of andere partijen zijn.

Inzenden

Vanaf nu tot en met 1 februari 2024 zijn inzendingen welkom. Iedere organisatie (leverancier, bureau, werkgever, organisatie, juridische entiteit) met impact op de Nederlandse en/of Belgische markt, kan een case inzenden. Inzendingen mogen eventueel in het Engels. De communicatie rond de awards en het event zelf zijn in het Nederlands en Engels gecombineerd.

Aan het inzenden/nomineren zijn geen kosten verbonden. Het inzenden is eenvoudig. Je vult alleen de betreffende velden in op het online inzendformulier.

Vakjury

De genomineerden en winnaars voor de 2 awards worden bepaald door een vakjury. Hoofdredacteur van #HRTech Review Mark van Assema is samen met Marleen Deleu, directeur NextConomy en strategisch TTM adviseur, de voorzitter van de jury. Verder bestaat de jury uit:

  • Raymond Puts, Algemeen directeur AWVN (NL)
  • Sofie Jacobs, Professor HRM, Antwerp Management School (AMS)
  • Eric Moningka, Strategisch adviseur Mens & Organisatie, O&P Rijk (NL)
  • Jeroen Franssen, Senior labor market expert & Lecturer of Agoria’s ‘Be The Change’ program (BE)
  • Jan-Willem Wijers, Global Contingent Workforce Expert (zelfstandig)

De awards worden georganiseerd door Werf&, ToTalent, ZiPconomy en NextConomy.

Deel dit artikel
Dit artikel is 424 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter