Nieuws


14 december 2023

Doe mee met de Recruitment Tech Survey 2024


Met de Recruitment Tech Survey doet Recruitment Tech Network onderzoek naar het gebruik en de waardering van recruitmentsoftware in Nederland en België. Editie vier van dit onderzoek gaat nu van start. Doe jij mee aan het onderzoek om de resultaten te ontvangen en kans te maken op mooie prijzen?

Categorie: Recruitment
Geschreven door: HRTech Redactie

christin-hume-Hcfwew744z4-unsplash

Voor de vierde keer op rij voert Recruitment Tech Network de Recruitment Tech Survey uit om het gebruik en de waardering van recruitmentsoftware in Nederland en België te onderzoeken. De uitkomsten laten zien welke tools recruiters in 2023 hebben ingezet en waarin ze in 2024 willen gaan investeren. Ook geeft het onderzoek inzicht in het budget dat wordt vrijgemaakt voor recruitmenttechnologie en de rol die artificial intelligence speelt.

Doe jij mee aan het onderzoek om de resultaten te ontvangen en kans te maken op mooie prijzen? Ga dan direct naar het onderzoek: https://survey.alchemer.eu/s3/90610772/2d0603369746, of lees hieronder meer over de Recruitment Tech Survey 2024.

Terug- en vooruitblik

In het eerste deel van de Recruitment Tech Survey 2024 wordt er een blik geworpen op zowel het verleden als de toekomst. Welke recruitmenttools zijn er in 2023 gebruikt en welke investeringen zijn er voor 2024. Daarnaast wordt er onderzocht welke fases van het recruitmentproces het meest geautomatiseerd zijn en welke zakelijke drijfveren het belangrijkst zijn bij het gebruik van recruitmenttechnologie.

Waardering

Het tweede deel van het onderzoek vraagt gebruikers om de tools die ze in 2023 hebben gebruikt te beoordelen op zes criteria: productkwaliteit, klantgerichtheid, prijs-kwaliteitverhouding, innovatievermogen, servicegerichtheid en proactief meedenken. De resultaten van deze beoordeling worden weergegeven in de RT35, de lijst met de meest gewaardeerde recruitmentleveranciers in Nederland en België. Leveranciers met minimaal 5 beoordelingen door gebruikers maken kans om in de RT35 te worden opgenomen op basis van hun waardering.

Doe mee

De Recruitment Tech Survey 2024 richt zich uitsluitend op gebruikers van recruitmenttechnologie in Nederland en België. Deelnemers die de enquête voltooien, kunnen kiezen uit een bedankje, zoals een gratis gedrukt exemplaar van het onderzoek per post of een digitale versie. 

Als deelnemer maak je ook kans op diverse prijzen, waaronder een opleidingscheque en vrijkaarten voor de presentatie van het onderzoek tijdens Trend_Day op 18 maart 2024 en het Recruitment Tech Event op 7 november 2024. Doe nu mee en draag bij aan de toekomst van recruitmenttechnologie in Nederland. Het invullen van het onderzoek duurt gemiddeld 7 minuten en hangt af van het aantal leveranciers dat je gebruikt en beoordeelt. Je kunt meewerken tot en met vrijdag 12 januari 2024.

image011

Deel dit artikel
Dit artikel is 301 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter