Nieuws


4 september 2023

Cybersecurity en risico’s voor recruitmentsoftware belangrijk thema op Recruitment Tech Event 2023


Wil je ontdekken hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren? Dat kan tijdens het Recruitment Tech Event 2023 op donderdag 2 november 2023. Deze editie van het jaarlijkse event over de recruitmenttechnologie staat in het teken van ‘interact’. Wanneer je je vóór 12 september aanmeldt, profiteer je nog van het early bird tarief.

Categorie: Recruitment
Geschreven door: HRTech Redactie

the-climate-reality-project-Hb6uWq0i4MI-unsplash

Keynotes, breakouts en talkshow

Negen jaar geleden begon het allemaal met een idee om vanuit Recruitmentsystemen.nl een evenement te organiseren. Alleen recruitmentsystemen vond oprichter Martijn Hemminga te eenzijdig en toen is het Recruitment Tech Event geboren. Op 2 november vindt de 8e editie plaats waarbij je als bezoeker een afwisselend programma krijgt waar, hoe kan het ook anders met dit thema, interactie centraal staat.

Cybersecurity, AI en touch versus tech

De opening wordt verzorgd door Maria Genova en zij neemt je mee in de wereld van cybersecurity en de risico’s voor recruitmentsoftware. Na deze keynote praat host Desiree Hoving met gasten verder over cybersecurity en andere actuele onderwerpen. In maar liefst vier breakout-rondes stel je jouw eigen programma samen. In de middag worden de Recruitment Tech Awards 2023 uitgereikt en Jarno Duursma sluit af met een lezing over de balans tussen tech en touch.

Early bird tot 12 september

Tot dinsdag 12 september meld je je nog aan tegen het early bird-tarief en bespaar je 50 euro per ticket. Kom je met je collega’s, dan is iedere 4e collega gratis bij gelijktijdig aanmelden. Gebruik hiervoor bij aanmelden de code: RTE23-443. En je profiteert ook nog van het early bird tarief.

Deel dit artikel
Dit artikel is 94 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter