Nieuws


19 april 2023

#HRTech Review Meetup 24 mei - nieuw volwassenheidsmodel en het Integraal SkillsPaspoort


Ieder jaar organiseren we twee meetups met alle experts en partners in onze community. In de meetup zit altijd een informatief en brainstorm element en natuurlijk een netwerk element tijdens het diner. Deze keer presenteren en bespreken we het nieuwe #HRTech volwassenheidsmodel en hebben we 3 sprekers over het programma Integraal SkillsPaspoort, waaronder programmaleider Hans Cremer.

Categorie: #HRTech Review Community
Geschreven door: HRTech Redactie

Achtste Community Meetup

Deze meetup wordt alweer de achtste keer dat we samen komen. Kijk voor een impressie van de vorige keer bij partner worldofwork en een keer ervoor met barbeque bij Kirkman Company. Het evenement is alleen voor #HRTech Review experts en partners toegankelijk. Meer informatie bij mark@hrtechreview.nl

1

Agenda 24 mei: netwerken, #HRTech volwassenheidsmodel en het Integraal SkillsPaspoort

  • 17.30 Ontvangst, borrel, kennismaken
  • 18.00 Uitgebreide voorstelronde van alle aanwezigen
  • 18.30 Hoofdredacteur Mark van Assema presenteert en bespreekt het nieuwe #HRTech volwassenheidsmodel*
  • 18.50 Toelichting programma Integraal SkillsPaspoort met:
    • Programmamanager Hans Cremer start met een introductie van het ISP programma
    • Ronald Lievens is Principal Consultant bij Kirkman Company en gepromoveerd op o.a. gebruik van skills taxonomiën waar we dieper op ingaan
    • Marie-José Hoefmans is mede-oprichter van Schluss, een stichting die een digitale persoonlijke kluis heeft ontwikkeld, waar ook gevalideerde skills in worden opgeslagen.
  • 19.30 Eten en netwerken tot ongeveer 20.30-21.00 uur

* Deze avond bekijken en bespreken we de output van de co-creatie sessie die we met een aantal experts hebben gehad in maart. Die output is niets minder dan een #HRTech volwassenheidsmodel, dat organisaties, van klein tot groot, in één overzicht kan gebruiken om de eigen volwassenheid te positioneren en vooral te zien wat nodig is om een stap verder te komen. Omdat het een tooling onafhankelijk model zou moeten worden gaan we deze avond de robuustheid van het model nog eens met de aanwezigen toetsen.

Locatie Hoofddorp, het nieuwe kantoor van HeadFirst Group

We zijn deze avond te gast in het nieuwe hoofdkantoor van HRTech diensverlener HeadFirst Group, partner van ZiPmedia. Hieronder een drone video impressie van het kantoor met op het einde de plek waar wij onze avond beleven.

 

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 371 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter