Nieuws


29 maart 2023

HRTech Review - Nice to meet you!


Op 11 april 2023 om 15:00 organiseert HRTech Review een webinar om kennis te maken met jou. Wat zijn jouw marketingplannen en zou HRTech Review daar een rol in kunnen spelen? Klik hier om je in te schrijven.

Categorie: #HRTech Review Community
Geschreven door: HRTech Redactie

Kopie van HRTech webinar (820 x 440 px)

Als HRTech ondernemer heb je een duidelijke visie op de markt

Je propositie moet onderscheidend zijn om te kunnen slagen en op basis van jouw inzichten in de markt ontwikkel je door. Dit geldt zowel voor je product, als je verhaal daarbuiten toe. Maar vraag je je ook wel eens af hoe je dit verhaal goed naar buiten kunt brengen? Hoe je ‘thought leader’ kan worden? Hoe je ervoor zorgt dat jouw verhaal wordt gehoord en beklijft? En hoe het ‘landt’ bij de juiste doelgroep?

Hoe bereik je als marketing/sales professional je doelgroep?

Met de propositie van jouw organisatie in de hand denk je na over je boodschap en welke contentvormen en kanalen je daarbij kunt inzetten. Dit wil je graag doen op een manier die bij de identiteit van de organisatie past, maar tegelijk onderscheidend is.

HRTech Review: aangenaam kennis te maken

Bij het formuleren van een bedrijfs- en/of marketingstrategie kom je als HRTech organisatie vroeg of laat op het spoor van HRTech Review: het enige gespecialiseerde kennisplatform in Nederland waar alle stakeholders op het gebied van HRTech - opdrachtgever, leverancier, adviseur - bij elkaar komen.

Maar hoe zit HRTech Review in elkaar? Wat kan HRTech Review voor jouw organisatie betekenen?

Webinar 11 april 2023

Peter Runhaar en Narada Bouwland gaan je in dit webinar bijpraten over concrete cases; unieke contentconcepten die het platform rijk is en de kanalen die ter beschikking staan voor haar relaties. Vanzelfsprekend is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen.

Registeren kan hier.

Deel dit artikel
Dit artikel is 329 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter