Nieuws


11 oktober 2022

Dit zijn de genomineerde cases en tools voor Recruitment Tech Awards 2022


De nominaties voor de Recruitment Tech Awards 2022 zijn bekend. De Vakjury heeft 3 tools en 2 cases geselecteerd. Tot en met 18 oktober kan je stemmen op je favoriete tool en case. Op 3 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Categorie: Recruitment
Geschreven door: HRTech Redactie

Tijdens de Recruitment Tech Monthly op 28 september maakte juryvoorzitter Marnix de Groot de nominaties bekend voor de Recruitment Tech Awards 2022. De Vakjury heeft 3 tools en 2 cases geselecteerd.

Genomineerde cases

Onderstaande cases, op alfabetische volgorde, zijn genomineerd voor de Recruitment Tech Awards 2022:

 Genomineerde tools

Onderstaande tools, op alfabetische volgorde, zijn genomineerd voor de Recruitment Tech Awards 2022:

 Publieksjury

Voor de einduitslag telt de helft van de publieksjury mee. Tot en met 18 oktober 17.00 uur kun jij jouw stem uitbrengen. Je maakt dan tevens kans op het winnen van fysieke of online tickets voor Recruitment Tech Case_Day op 3 november.

Prijsuitreiking 3 november

Op donderdag 3 november wordt tijdens het nieuwe hybride event Recruitment Tech Case_Day de winnaar van de Recruitment Tech Awards bekendgemaakt. Tijdens dit event geven corporates en bureaus een kijkje in hun recruitmenttech keuken. Kijk voor meer informatie en om (met korting) jouw fysieke of online ticket te kopen op de eventsite.

Deel dit artikel
Dit artikel is 427 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter