Nieuws


15 september 2022

Nieuwe samenwerkingscollectief Tellent bouwt aan bedrijf met 'best of breed' HRTech


Vandaag is Tellent gelanceerd als alternatief voor de ‘alles in één’ HRTech tool, die door continue innovaties eigenlijk nooit heeft bestaan. Het initiatief combineert in eerste instantie de tools van Recruitee, Sympa, kiwiHR en Javelo, maar nieuwe partners zijn welkom. Een interessante optie in de steeds grotere diversiteit aan HRTech oplossingen.

Categorie: Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

We schreven eerder al over het samengaan van Recruitee en Sympa, vandaag wordt die samenwerking uitgebreid met een Franse en een Duitse HRTech partijen en onder de naam Tellent als nieuw merk gelanceerd.

Uit het persbericht

Recruitee, Sympa, Javelo en kiwiHR bundelen hun krachten als collectief onder de nieuwe naam Tellent. Hiermee verenigen zij de beste HR tech oplossingen in de markt. De namen van de samenwerkende bedrijven binnen het collectief blijven onveranderd.

Tellent

(klik hier voor de video over de lancering met de oprichters)

Met deze strategische stap biedt het collectief de beste oplossingen onder één paraplu. Tellent ziet dat de oude benadering ‘one solution for all’ niet langer geschikt is voor hedendaagse organisaties, omdat zij tegenwoordig meer specifieke eisen hebben. Organisaties hebben effectieve tools nodig die passen binnen hun eigen organisatie en strategie - ongeacht of die eisen nu regionaal, lokaal of functie-gerelateerd zijn.

Tellent is het grootste HR tech-ecosysteem in Europa met meer dan 500 medewerkers en 11 kantoren. Het collectief helpt klanten uit de hele employee journey met de meest vooraanstaande software en richt zich op HR-teams van middelgrote bedrijven. Daarnaast heeft Tellent ruim 6.000 klanten uit meer dan 100 landen. Bekende merken als Taco Bell, M&S, Asus, Red Bull Media House, Breitling, BMW en TNT gebruiken de oplossingen van Tellent om hoogwaardig talent te werven, te onboarden, personeelsgegevens beheren en teams in staat te stellen betere strategische beslissingen te nemen.

Het bedrijf verbindt mensen met de technologie, kennis, en partners die ze nodig hebben om te groeien in hun werk, dankzij de gebundelde kracht van de beste HR tech-oplossingen op de markt. Tellent kent een netwerk van meer dan 300 partners en is actief op zoek naar nieuwe vooraanstaande HR-oplossingen en partners op zich bij deze groep aan te sluiten, waardoor het meest uitgebreide HR tech-ecosysteem wordt gecentraliseerd.

Oprichter en CEO Perry Oostdam van het Nederlandse bedrijf Recruitee is toegetreden als CEO van Tellent. Keijo Karjalainen, oprichter en CEO van Sympa, is aangesteld als CSO. Daarnaast zal Providence Equity Partners als meerderheidsaandeelhouders Tellent ondersteunen om de groei en de ontwikkeling van nieuwe producten te stimuleren. 

Meer informatie over Tellent kunt u vinden op: www.tellent.com

Deel dit artikel
Dit artikel is 110 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter