Nieuws


14 april 2022

Cornerstone Inspires: Werkgeluk vergroten met technologische leermiddelen


Technologische leermiddelen kunnen niet alleen de individuele maar ook de collectieve groei van werkenden stimuleren. Wil je weten hoe? Kom dan inspiratie opdoen bij het live event Cornerstone Inspires op 13 mei 2022 in de Fabrique in Utrecht.

Categorie: Learning & Development, Cultuur, Engagement
Geschreven door: HRTech Redactie

Cornerstone Inspires Werkgeluk vergroten met technologische leermiddelen

Hoe we werken, waar we werken en wat we van ons werk verwachten is radicaal veranderd. De inzet van technologische leermiddelen kan niet alleen de individuele; maar ook de collectieve groei van werkenden bevorderen. Als organisaties hun werkenden faciliteren bij het kennis op peil houden en delen, krijgen interne experts de erkenning die zij verdienen. Hun motivatie neemt toe, en er ontstaat een hechtere samenwerking.

Inhoud event Cornerstone Inspires

Tijdens het live event Cornerstone Inspires delen diverse specialisten en analisten hun ervaringen en inzichten hierover. Op het event biedt Cornerstone een podium aan klantenverhalen en is er aandacht voor de volgende topics:

  • Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van vaardighedenontwikkeling?
  • Hoe zetten we de vaardigheden van de medewerker centraal?
  • Hoe kunnen we een meer samenhangend en flexibel system-of-work creëren?

Sprekers en programma

De keynote sprekers zijn: Michel Geurts, Regional Vice President Cornerstone Benelux; Marelle van Beerschoten, Directeur Digital Shapers en Polle de Maagt, Strategisch customer experience consultant.

Mark van Assema, oprichter en hoofdredacteur van HRTechReview.nl begeleidt het klantenpanel.

Op 13 mei 2022 ontvangt Cornerstone deze deskundigen in de Fabrique te Utrecht. Het programma start om 14.00 uur (met inloop vanaf 13.30 uur )en eindigt met een netwerkborrel van 17.10 tot 19.00 uur.

Aanmelden

Wil je je ook laten inspireren? Meld je dan gratis aan voor Cornerstone Inspires.

Deel dit artikel
Dit artikel is 573 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter