Nieuws


21 maart 2022

Planbizz Arena 2022: 93 aanbieders van roosterplanningsoftware


Eind februari lanceerde onze kennispartner Planbizz de nieuwe editie van hun Planbizz Arena. Een coproductie met HRTech Review, samengesteld om de markt voor roosterplanningsoftware in Nederland inzichtelijk te maken. Net als in de HRTech Arena vind je hierin generalisten en specialisten in bepaalde branches als horeca of onderwijs.

Categorie: Dagplanning, HRTech selecteren
Geschreven door: HRTech Redactie

Planbizz_Arena2022_1000_933

Wat kun je verwachten van de Planbizz Arena 2022?

De Planbizz Arena 2022 is het resultaat van uitgebreide research. Het overzicht kwam tot stand in nauw overleg met experts binnen en buiten het Planbizz-team, die over jarenlange ervaring beschikken met uiteenlopende softwarepakketten.

Ten opzichte van vorig jaar is het overzicht flink uitgebreid: het bevat nu 93 in plaats van 75 aanbieders. Ze zijn visueel overzichtelijk ingedeeld in de segmenten Globaal, Klant Contact Center, Uitzendbranche, Logistiek, Productie, Retail, Horeca, Zorg en Onderwijs.

Wat doet de Planbizz Arena

De Planbizz Arena 2022 helpt organisaties in al deze sectoren bij hun zoektocht naar de best passende Workforce Planning software. Aan de hand hiervan kan Planbizz verder advies geven over de selectie, implementatie en functioneel beheer van planningssoftware. Hierbij kijken onze experts niet alleen naar de technische inhoud, maar ook naar de filosofie en processen binnen jouw organisatie.

Webinar Planbizz Arena

In een webinar presenteerden Rocco Achterberg en Rick Arts van Planbizz de nieuwe Arena en lichtten ze de opzet toe.

Lees meer over de introductie en ontvang de nieuwe Planbizz Arena

Drie arena’s op HRTechReview

De Planbizz Arena is een zusje van de HRTech Arena, met 426 aanbieders op het gebied van HR technologie. Daarnaast vind je op HRTech Review ook de ZiP Arena, die organisaties helpt bij hun zoektocht naar de best passende partijen rond inhuur van externen. 

Bekijk de drie arena’s op deze overzichtspagina

Deel dit artikel
Dit artikel is 791 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter