Nieuws


16 november 2021

Prijzencircus voor HRTech bij Deloitte Fast50 en de Main Software 50


In 1 week tijd, net voordat de feestjes weer geschoven moesten worden door corona, waren er weer twee prijsuitreikingen, door Deloitte en Main Capital. Bij beide ook weer een aantal #HRTech partijen, bij Deloitte zelfs een tweede prijs, AIHR, en bij Main de eerste prijs voor Textkernel.

Categorie: Talent Marketplace
Geschreven door: HRTech Redactie

Update 1 december

Deloitte Fast50 België - 2021 met weer ProUnity aan kop

De groei bij de Belgische scale-up ProUnity zit er ook afgelopen jaar nog goed in. Zo goed dat zij voor het tweede jaar op rij, met ruim 8.000% groei, de Deloitte Technology Fast50 bij de zuiderburen wonnen met hun platform voor het beter inhuren van externe medewerkers.

In Nederland

Hoewel lijstjes en prijsuitreikingen altijd afhangen van wie zich daarvoor inschrijft is het toch ieder jaar weer leuk om te kijken wie er in die lijstjes staat. Vorig jaar zagen we bij Main maar liefst 8 #HRTech partijen in de lijst, en dit jaar maar liefst 9, maar wel een aantal anderen. Bij Deloitte zagen we vorige jaar 5 #HRTech partijen en dit jaar weer, deels dezelfde.

Deloitte Fast50 Nederland - 2021

Deloitte50_AIHRBij Deloitte hebben ze deze prijsuitreiking in vele landen om zo lokaal het aanstormend technologie talent te stimuleren. En dit jaar viel de online HR opleider AIHR, met hier links op de foto oprichters Erik van Vulpen en rechts Nando Steenhuis, hoog in de prijzen met een mooie tweede plaats na Otrium, een online modewinkel. AIHR biedt online opleidingen voor HR professionals aan, in het Engels, dus zeer internationaal schaalbaar en ondertussen is de VS hun grootste markt.

Naast AIHR zien we de volgende HRTech partijen ook nog in de lijst van dit jaar terug:

2 - AIHR | Academy to Innovate HR, nieuw op de lijst, met maar liefst 2752% groei afgelopen jaar

22 - Easygenerator, nieuw op de lijst, voor het maken van digitale leeroplossingen

24 - Crunchr, nieuw op de lijst, een HR Analytics oplossing

26 - Recruitee, vorig jaar op 9, met hun recruitment oplossing

28 - M|ployee, vorig jaar op 48, een Core HR en Recruitment oplossing

Dus weer 5 partijen, waarvan 3 nieuwe en dus 3 die we dit jaar niet meer terugzien, Jellow, Studytube en Wyzetalk.

Main Software 50 - 2021 editie

Alweer voor het tiende jaar organiseert software investeringsmaatschappij Main Capital deze prijsuitreiking. Vorig jaar stond Textkernel nog op 3, dit jaar eindigden ze dus bovenaan, gefeliciteerd! Van de hele lijst bij Main zetten we deze #HRTech spelers in het zonnetje en je vind ze allemaal al terug in onze HRTech Arena:

1 - Textkernel, vorig jaar op 3, voor cv structureren en matchen

24 - Appical, terug na 2019, voor onboarding

30 - Nétive, nieuw op de lijst, voor inhuur van allerlei vormen van flexibel talent

36 - Coachview, nieuw op de lijst, een coaching oplossing zoals de naam doet vermoeden

39 - Speakap, vorig jaar op 30, voor mobiele communicatie en meer tussen medewerkers

42 - Hireserve, nieuw, recruitmentsysteem, nu ondertussen met de nieuwe naam Ubeeo

43 - m|ployee, nieuw op de lijst met een hele hr suite oplossing

44 - Tamigo, nieuw op de lijst, met een workforce planning tool

49 - Validata, partner van HRTech Review, nieuw op de lijst, voor achtergrond screening

Dat zijn maar liefst 7 nieuwe partijen, en 6 #HRTech partijen die er dit jaar niet meer opstaan.

Daarnaast was dit jaar de Main Accelerator Award voor flexplatform Tigris, voor het best presterende bedrijf jonger dan 5 jaar en met een omzet van minder dan 1 miljoen euro. Tigris, dat software voor de flexbranche ontwikkelt, wist in 2020 met 14 medewerkers de omzet te verdubbelen en heeft als ambitie om de flexbranche van binnenuit te veranderen.

Wie o wie zullen we volgend jaar in november zien op het podium... Inschrijven voor volgend jaar kan alweer bij beide partijen.

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 678 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter