Nieuws


1 februari 2021

De nieuwe HRTech Arena 2021


In een webinar afgelopen woensdag presenteerden we de nieuwe 2021 editie IV van de HRTech Arena. Er zijn 84 partijen toegevoegd en 14 afgevoerd, dus totaal 70 nieuwe spelers naar totaal ruim 370 nu. We hebben het domein Employer Branding toegevoegd en het domein Samenwerken gesplitst in specifiek Teamwork en Engagement, beide met zeer nuttige tools in deze aanhoudende corona thuiswerktijden.

Categorie: HRTech selecteren
Geschreven door: HRTech Redactie

HRTech Arena 2021_1000x928Editie 2021 staat erop

Dit is de nieuwe editie van de HRTech Arena met zoals gezegd ruim 370 spelers. In het webinar bespreken we voor ieder van de 4 hoofddomeinen de nieuwe spelers:

  1. Suites, oplossingen met meer dan 4 domeinen in hun oplossing, met toch weer vijf nieuwe spelers
  2. Recruitment, met altijd veel beweging en nieuwe spelers met AI en matching oplossingen
  3. Core HR, het oudste hoofddomein rond administratie, planning en salarissen, waar ook weer een aantal nieuwe spelers met vooral een focus op eenvoudige User Experience, hun intrede deden.
  4. Talent Management, waarin afgelopen jaar rond skills en matching, maar zeker ook de Talent Marketplace voor interne mobiliteit veel activiteit was.

Bekijk hieronder het webinar om stap voor stap door de hele lijst te lopen.

Hoe vind je de best passende tool?

In het laatste deel van het webinar laten we ook zien hoe je onze selectie toolkit kunt gebruiken om in dit steeds grotere woud van HRTech aanbieders de voor jullie organisatie best passende tool te  vinden. We onderscheiden daarin vijf fasen totdat je tot organisatie brede implementatie kan overgaan. Alternatief kun je  voor kleinere, eenvoudigere tools ook met een alternatief proces van 'trial and error' gaan selecteren en een paar stappen overslaan.

Selectiefases

Toch is het ergens in zo'n traject wel nodig om alle stakeholders en acties per fase die we in ons whitepaper benoemen af te vinken. Straks heb je op gebruikersgemak en functionaliteit perfecte tool gevonden, maar dan blijken er GDPR of andere problemen voor samenwerking op te duiken.

Webinar terugkijken

 Kijk hier het hele webinar, ongeveer 35 minuten, terug met de toelichting op de nieuwe HRTech Arena 2021.

Deel dit artikel
Dit artikel is 458 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter