Nieuws


31 januari 2020

HRTech Arena III en Consultancy gids beschikbaar


Vandaag hebben we in het webinar deze morgen de derde editie van de HRTech Arena gepresenteerd en toegelicht. Ook hebben we de nieuwe Consultancy gids gelanceerd, voor als je hulp kunt gebruiken bij je HRTech avonturen.

Categorie: Persbericht, HRTech Taal, HRTech selecteren
Geschreven door: HRTech Redactie

HRTech Arena NL III webformaatHRTech Arena editie III

In deze derde editie van de HRTech Arena vind je ruim 70 nieuwe spelers ten opzichte van de vorige editie. De nieuwe spelers zitten vooral in de domeinen Recruitment, altijd een gebied met veel innovatie, en in de hoek van Talent Management bij de Samenwerken of Team Collaboration tools en Opleidingen.

In een webinar deze morgen hebben we per domein de nieuwe spelers toegelicht. Je kunt het webinar later vandaag op ons Youtube kanaal terug kijken.

Hoe vind je de best passende tools?

De vernieuwingen in de tools en de digitale transformatie van HR hebben ook hun impact op de selectietrajecten voor de best passende tools. Tijdens het webinar gingen we samen met partner VroomHR in op de trends die zij zien in de vele selectietrajecten die zij uitvoeren. Een aantal belangrijke trends zijn:

  • De grote internationale suite spelers erkennen dat ze niet alles-in-één kunnen bieden en hebben hun eigen 'app stores' gevuld met partners
  • Een nieuwe ATS is lang niet altijd nodig als je Candidate Experience wilt verbeteren.
  • Er zijn steeds meer 'echte' global payroll oplossingen verkrijgbaar
  • Voor opleidingen wordt de LMS software steeds meer in combinatie met (exclusieve) learning content gecombineerd

Voor alle trends in HRTech selectie kun je het webinar terugkijken.

Lancering Consultancy gids

PartnersJan2020Omdat het bos met HRTech bomen behoorlijk snel dichtgroeit kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Op onze site vind je de eerste basis informatie over al die bomen in de Aanbieders gids. Daar kun je ook filteren op bijvoorbeeld software specifiek voor het MKB, maar het is, bewust, geen software selectie tool. 

Als je er zelf niet uitkomt met de selectie of implementatie van nieuwe tools of je wilt bepaalde hr werkzaamheden uitbesteden door gebruik te maken van slimme technologie dan hebben we per vandaag ook een Consultancy gids beschikbaar. In de #HRTech Consultancy gids vind je consultants die HR adviseren op het gebied van processen ondersteund met HR technologie in Nederland. Van Werving & Selectie tot Talent Management. Van zelfstandigen, bureaus, accountants tot wereldspelers.

Die lijst is nog lang niet compleet en we verwachten dat die misschien snel langer zal zijn dan de lijst met technologie aanbieders. Gelukkig kun je ook hier zoeken met het Filter. Op een bepaald domein, bepaalde dienstverlening en zelfs via de vrije tekst zoekoptie naar een SAP, Afas, Cornerstone of Workday specialist. Partijen die zichzelf niet vinden op de lijst kunnen zich nu ook online aanmelden.

Deel dit artikel
Dit artikel is 876 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter