Nieuws


14 oktober 2019

Talentsoft lanceert een Content as a Service-platform


Talentsoft lanceert een Content as a Service-platform om L&D-managers te helpen met het bijscholen van medewerkers

Categorie: Opleidingen, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

Talensoft_devicesTalentsoft, Europees leider op het gebied van SaaS-applicaties voor HR en talentmanagement, heeft Talentsoft Content gelanceerd. Dit Content as a Service’-platform beantwoordt aan de toenemende behoefte van organisaties aan één platform dat alle relevante trainingsinhoud samenbrengt om de vaardigheden van hun werknemers te ontwikkelen.

Omdat 49 procent van de werkgevers problemen heeft met het vervullen van de meest kritieke functies in hun organisatie, staan Learning en Development managers voor een grote uitdaging: het bijscholen van werknemers om zich zo aan te passen aan de werkomgeving van de toekomst. Talentsoft Content helpt L&D-managers met het aanbieden van relevante content die aansluit bij de behoeften van zowel werknemers als de organisatie zelf.

Met Talentsoft Content kunnen L&D-managers een complete trainingscatalogus maken, inclusief het maken van op maat gemaakte trainingen en on-demand cursussen die zijn geselecteerd door Talentsoft-leerspecialisten. Het platform biedt al meer dan 6.000 bronnen van 35 gecertificeerde contentproviders en is aangepast aan de grote verscheidenheid aan doelgroepen. Zo bevat het een structuur van 200 kanalen die kunnen worden gesorteerd op bijvoorbeeld onderwerp, taal, verticals of baan. Zodra de trainingsdoelstellingen en competentiebehoeften van medewerkers bekend zijn, kan de HR-manager met Talentsoft Content hen de meest geschikte trainingspaden aanbieden.

Nu de manier van werken sneller dan ooit verandert, wordt de kwalificatie van werknemers belangrijker dan ooit. "De meeste banen die we in 2030 zullen hebben, bestaan vandaag de dag nog niet eens. Daarom zullen organisaties hun werknemers continu moeten blijven opleiden. Bedrijven met superieur talent management hebben een duidelijk concurrentievoordeel", aldus Alexandre Pachulski, CPO en mede-oprichter van Talentsoft.

Talentsoft werkt samen met zowel wereldwijde als lokale contentproviders en biedt content aan in zeven talen: Nederlands, Vlaams, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Talentsoft telt al tientallen klanten die Talentsoft Content gebruiken. 

Over Talentsoft

Talentsoft is de Europese leider in cloud-based talentmanagement en learning software. Het bedrijf bedient 2.000 klanten en 9 miljoen gebruikers in 27 talen over de hele wereld. Het digitale platform stimuleert interacties en transformeert de werkervaring van werknemers. Talentsoft biedt een unieke combinatie van HR-kerntaken en kant-en-klare dashboards voor HR-analyses en maakt optimaal gebruik van de synergie tussen competentiemanagement, loopbaanpaden en leermogelijkheden. De applicatie omvat de kern van HR en de gehele cyclus voor talentmanagement: aanwerving, onboarding, prestaties, talentbeoordeling, ontwikkeling van competenties, leren en compensatie.

Deel dit artikel
Dit artikel is 182 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter