Nieuws


13 september 2019

Leger des Heils gaat plannen met Intus


Het Leger Des Heils gaat voor het plannen van werkzaamheden en het inroosteren van zijn medewerkers gebruikmaken van de personeelsplanning software van Intus. Dat er, vanwege de stichtingsstructuur, binnen de Leger des Heils-omgeving met meerdere cao’s gewerkt wordt, vormt een extra uitdaging.

 

Categorie: Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

De organisatie gaat het systeem inzetten voor dienstroosterplanning, flexplanning, capaciteitsplanning, vakantieplanning en zelfroosteren. Met het nieuwe roosterplanningsysteem wil Leger des Heils toekomstbestendig zijn. Zowel huidige en toekomstige ontwikkelingen moeten in de toekomst voldoende ondersteund kunnen worden.

Intus Leger des Heils HRTech Review

(Zittend vlnr: Hans Leideman, directeur van Intus en Kapitein Harm Slomp RA, Stichtingsdirecteur Welzijns- en Gezondheidszorg bij Leger des Heils. Staand vlnr: Maarten van Hooijdonk, Accountmanager bij Intus; Wilco Wolven, Projectleider Roosterplanning bij Leger des Heils; Aart Hulleman, Senior Beleidsmedewerker HR bij Leger des Heils; Renzo Snippe, Adviseur Personeelsplanning bij Leger des Heils; Ellen Veurink, Accountmanager bij Intus)

Volgens Harm Slomp heeft menselijk kapitaal bij het Leger des Heils topprioriteit: “Een goede planning in tijden van personeelsschaarste in de zorg is voor ons ontzettend belangrijk.”

Hans Leideman: “De omvang van de organisatie van het Leger des Heils, de complexiteit vanwege meerdere cao's en de grote behoefte aan gebruiksvriendelijkheid maken dat er hoge eisen gesteld worden aan een planningsapplicatie. We zijn daarom erg blij dat het Leger des Heils tot de conclusie is gekomen dat Intus met InPlanning hiervoor de beste oplossing biedt.”

Over Leger des Heils

Het Leger des Heils heeft een breed zorgaanbod en helpt hiermee duizenden mensen per jaar. Zo biedt de organisatie, zonder onderscheid des persoons, hulp op het gebied van maatschappelijke opvang, jeugdzorg, (geestelijke) gezondheidszorg, ouderenzorg, verslavingszorg, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel. Het Leger des Heils werkt vanuit een christelijke motivatie. Rechtvaardigheid, gerechtigheid en solidariteit zijn daarbij centrale waarden.

Over Intus

Intus is een onafhankelijke aanbieder van personeelsplanning software met ruim 50 medewerkers, opgericht in 2001. Met haar planningssysteem InPlanning bedient Intus organisaties met complexe planningsbehoeften. InPlanning is ontwikkeld vanuit de filosofie ‘medewerker centraal’ omdat Intus gelooft dat dat de sleutel is tot prettig en effectief werken. Meer dan 120.000 medewerkers in sectoren als de zorg, (semi-)overheid, retail en industrie werken dagelijks met InPlanning.

Deel dit artikel
Dit artikel is 1094 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter