Nieuws


10 mei 2019

Ondertussen 40 Demo_Day partners bekend, lijst demo's groeit gestaag


Over een kleine maand, op 6 juni, is de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 in Utrecht. We maken nu de volgende 10 namen bekend van partijen die erbij zullen zijn. Totaal hebben we dan al 40 namen bekend gemaakt voor het event. De lijst met demo's die zij aan jou kunnen laten zien is al gegroeid tot ruim 70.

Categorie: Demo_Day
Geschreven door: HRTech Redactie

RecruitmentTech2018_56-e1553508554130-696x435Heel veel demo's

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op allerlei innovatieve HRTech oplossingen. Aan de hand van één-op-één demo’s, demo sessies en tech talks krijg je in een dagdeel een goed beeld van de mogelijkheden en vooral ook wat je er zelf mee zou kunnen bereiken. Via deze lijst met al ruim 70 demo's kun je vast oriënteren wat er allemaal te zien is op het event en je eigen lijstje gaan maken. 

Deze 3 Talent Tech start-ups kun je zien?

Maar liefst 6 start-ups op het gebied van Talent tooling binnen HRTech streden mee naar één van de drie start-up spots. Na het tellen van de ruim 800 stemmen kwamen deze 3 Start-Ups als winnaars uit de bus:

 1. Functiewijzer.com, voor eenvoudige functieweging
 2. Pace Onboarding, een onboarding tool
 3. Learned.io, voor persoonlijke ontwikkeling

10 nieuwe partijen bekend

De eerste dertig partijen zijn de voorbije weken al aangekondigd. Inmiddels zijn er al meer dan veertig partijen bekend die hun recruitment- en talenttooling aan het publiek zullen tonen, dit zal nog uitbreiden tot ruim vijftig partners. Hiermee is Demo_Day 2019 het grootste event op het gebied van aanbieders van recruitment- en talenttechnologie in Nederland. Deze week worden de volgende 10 partijen aangekondigd. Dat zijn;

 1. Joboti, een recruitment chatbot
 2. PeopleInc, een compleet personeelsinformatiesysteem
 3. Nétive, een VMS voor flexibele inhuur
 4. SubAdvies, voor inzicht in fiscale voordelen
 5. HROffice, een uitgebreid sourcing platform
 6. Jellow, voor je eigen freelance pool
 7. Actonomy, met zoek en matching software
 8. Cammio, voor video recruiment
 9. OTYS, een uitgebreid ATS
 10. Recruition, ook een uitgebreid ATS

De teller staat dus inmiddels op 40 partijen en we zijn er met meer partijen al (bijna) uit. Ook al is het vloeroppervlak dit jaar meer dan verdubbeld, toch staat deze nu bijna helemaal vol. Er zijn er nog maar enkele plekken vrij voor leveranciers van Talent Management tooling. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Tot 1 juni voor € 65,- naar Demo_Day

Wil je graag bovenstaande Talent Tech partijen eens bekijken en zien hoe je jouw HR processen kunt moderniseren? Kom dan naar Demo_Day 2019 in Utrecht op 6 juni. Je kunt je hier aanmelden voor een ochtend of middag ronde voor €65,- of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode voor €35 toegang.

Deel dit artikel
Dit artikel is 249 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter