Nieuws


28 mei 2019

Demo_Day compleet; maak nu je boodschappenlijstje!


Natuurlijk is HRTech selecteren en aanschaffen wel iets anders dan boodschappen doen, maar op 6 juni kun je wel flink winkelen bij meer dan 60 partijen actief in #HRTech! Selecteer van de lijst met demo's, kom kijken in de demo corners of laat je verrassen tijdens een van de Tech Safari's.

Categorie: Demo_Day
Geschreven door: HRTech Redactie

Een energiek event over HRTech

Bekijk eerst maar eens deze korte promo video (20 sec.) over het event om een indruk te krijgen van wat er te wachten staat.

Wat kun je allemaal zien op Demo_Day?

Na de vorige aankondiging is de lijst met partners nu compleet en zijn deze partijen er in de Talent Tech Zone bijgekomen:

 • Appical, een onboarding app die start vóór je eerste werkdag
 • Eko, een mobile-first communicatie- en samenwerkingsplatform 
 • Thalento, voor talent ontwikkeling via talent intelligence
 • Mobietrain, met een mobile-first, gamified, micro-learning platform
 • One2Ten, voor employee Experience Management
 • Nationale Nederlanden voor betere workforce analytics met Crunchr
 • Talmundo, voor een indrukwekkende new hire journey
 • AnalitiQs, voor betere besluiten gebaseerd op data

Alle partijen van het event, ook van de Recruitment Tech Zone, zijn in deze lijst op categorie terug te vinden.

Wil je jezelf goed voorbereiden bekijk dan welke demo's deze partijen je allemaal kunnen laten zien. Het zijn meer dan 100 demo's met de laatste technologie die ontwikkeld is. Dus ook een partij die jullie nu misschien al gebruiken kan nieuwe modules hebben die je nog niet kent. Bekijk de hele lijst en maak vast een boodschappenlijstje!

Het programma

Op deze pagina vind je het hele programma voor de dag. Of je nu in de ochtend of de middag komt, het programma is dubbel uitgevoerd zodat je niets hoeft te missen. Er zijn 3 demo corners waar je kunt kijken en een speakers corner met een aantal HRTech experts en de pitches van de startups die de startup competitie eerder in april gewonnen hebben. Ook tijdens de borrel kun je met een glas in de hand gewoon tot het einde toe van alles nog bekijken.

SafariHoedKom je onvoorbereid dan bieden de Tech Safari's uitkomst

Als je bent aangemeld ontvang je binnenkort een uitnodiging om je in te schrijven voor één van de Tech Safari's. Eén van de HRTech Experts zal je dan kunnen leiden langs de partijen in de Talent Tech Zone om de partijen voor te stellen en toe te lichten waar ze je mee kunnen helpen.

De Consultancy Lounge voor als je wat hulp kunt gebruiken

Nieuw dit jaar is de Consultancy Lounge, direct naast de ingang. Kom je er niet uit met zoveel HRTech leverancier dan kunnen je in deze lounge rustig met consultants van gedachten wisselen, zoals onder andere met Vroom. Ook vanuit HRTech Review staan we hier met een aantal experts om onze online en offline community toe te lichten en je kunt hier de nieuwe editie van de HRTech Arena, die we deze dag presenteren, gratis afhalen.

De complete plattegrond

Het event zit helemaal vol met meer dan 60 partijen in #HRTech. Hieronder zie je de complete plattegrond voor Demo_Day. Rechts is de Talent Tech Zone met een 'demo corner', zie hier het schema voor Demo Corner C. Dat zal via het 'silent disco' concept gebeuren, waar je met een koptelefoon zonder afleiding kunt luisteren en kijken naar het verhaal en de demo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder op de plattegrond de Recruitment Tech Zone waar je als Talent manager of HR adviseur ook voor jou een aantal interessante partijen nog kunt vinden naast typische en vernieuwende recruitment oplossingen;

 • Intelligence Group, met Nederlandse en Europese arbeidsmarkt data
 • Cubiks, voor talent ontwikkeling
 • Brainsfirst, voor het maken van een talent scan vanuit het brein
 • Validata, voor het outsourcen/automatiseren van de Pre- en In- Employment Screening (paspoort/VOG etc)
 • Ratecard, voor Performance Management door eenvoudige feedback mogelijkheden

 

Derde collega gratis

Ben je helemaal enthousiast geworden voor dit event, dat is terecht. "Geen praatjes, maar plaatjes" is hier het credo. Lees hoe je derde collega gratis meekan.

Kom je alleen of met twee naar Demo_Day 2019 in Utrecht op 6 juni. Je kunt je hier aanmelden voor een ochtend of middag ronde voor €65,- of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode voor €35 toegang.

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 457 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter