Nieuws


30 april 2019

Wegwijs in je functiehuis met Functiewijzer.com


Veel HR organisaties beginnen met goede moed aan het inrichten van een 'functiehuis', een logische opbouw van alle verschillende functies, inclusief bijbehorende 'functieschalen'. Om er achter te komen of het voor alle medewerkers nu ook werkt in dat functiehuis is er een tool die Excel ver overstijgt, Demo_Day Start-Up winnaar Functiewijzer.com.

Categorie: Arbeidsvoorwaarden
Geschreven door: HRTech Redactie

Start-Up competitie Demo_Day 2019

In maart en april vond de Start-Up competitie voor de Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 op 6 juni in Utrecht plaats. In de categorie Talent Tech streden 6 partijen om een van de drie gratis start-up spots tijdens die dag en de mogelijkheid om zichzelf die dag twee keer te presenteren.

In dit artikel met video zie je de winnaar van de competitie Functiewijzer.com

Hoe helpt jullie HRTech tool de Talenten in een organisatie?

FunctieWijzer biedt organisaties een uniek digitaal beoordelings- en functiewaarderingssysteem in de cloud, dat flexibel is in te richten en volledig blijft aansluiten bij de wensen van organisaties. Functiewijzer heeft een betaalbaar systeem ontwikkeld dat organisaties in staat stelt om zelfstandig functies te wegen en transparant en eerlijk te beoordelen. Het systeem koppelt de beschikbare loonruimte automatisch aan de individuele prestaties van medewerkers.

Waar is jullie Talent tool een oplossing voor?

Wij bieden organisaties de mogelijkheid, om zelfstandig en met de regie in eigen hand, functies te wegen, zonder te hoeven aankloppen bij peperdure consultancy bureaus. FunctieWijzer biedt een uniek en transparant beoordelingssysteem, waarbij op elk gewenst moment de loonruimte, in hoogte aangepast kan worden. Je beschikt je over een instrument die werkt volgens de blockchain methodiek, waarbij de individuele loonstijging direct gekoppeld is, aan de individuele prestaties van de medewerkers.

Wat maakt jullie Talent tool bijzonder?

  • Uniek en niet aanwezig in de markt.
  • De tool is pragmatisch ontstaan vanuit de HR markt.
  • Het is een cloud oplossing, dus overal ter wereld benaderbaar met realtime opslag functies. (bij interrupties altijd gesaved) en, prima betaalbaar
  • Flexibel business model
  • Maatwerk voldoende mogelijk.

Wat is de doelgroep voor jullie Talent tool?

  • Focus MkB (ongelimiteerd)
  • HR Consultancy bureaus.

Bekijk de website van Functiewijzer.com 

 

Tot 1 juni voor € 65,- naar Demo_Day

Wil je graag bovenstaande Talent Tech partijen eens bekijken en zien hoe je jouw HR processen kunt moderniseren? Kom dan naar Demo_Day 2019 in Utrecht op 6 juni. Je kunt je hier aanmelden voor een ochtend of middag ronde voor €65,-.

Deel dit artikel
Dit artikel is 1118 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter