Nieuws


12 februari 2019

Startup pitches voor gratis Demo_Day plek


Op 6 juni is in Utrecht de Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019. We hebben al meer dan 200 inschrijvingen en het is pas net februari. Een flink podium dus waar je je als Recruitment of Talent Tech Start-up mooi kunt presenteren. De inschrijving met je pitch kun je bijna insturen, per 18 februari tot en met vrijdag 15 maart. 

Categorie: Recruitment flex, Recruitment, On/-offboarding, HR Analytics, Learning & Development, Strategische personeelsplanning, Prestatiemanagement, Assessments & Matching, Engagement
Geschreven door: HRTech Redactie

(This article is in Dutch, but also start-ups from non Dutch countries can join the Demo_Day start-up competition by completing this form)

Op het gebied van recruitment- en talenttechnologie zijn veel startups actief. Jonge bedrijven die met innovatieve oplossingen bestaande technologieën en aanbieders uitdagen. Deze bedrijven van de toekomst hebben veelal geen grote marketingbudgetten. Recruitment + Talent Tech Demo_Day biedt daarom zes startups (3 x talent technologie en 3x recruitment technologie) de mogelijkheid om gratis met een demo spot aanwezig te zijn op de tweede editie van Demo_Day op 6 juni 2019 in Utrecht.

Startup Pitch

Van maandag 18 februari tot en met vrijdag 15 maart 2019 kunnen startups meedoen met de Startup Pitch en aangeven waarom zij niet mogen ontbreken tijdens Demo_Day 2019. De organisatie beoordeelt alle inzendingen en kiest hieruit zes startups. De organisatie beoordeelt de pitches onder meer op de volgende zaken:

  • Innovatief karakter van de recruitment of talent tool
  • Onderscheidendheid van de oplossing
  • Onderbouwing van de pitch

Wie mogen deelnemen?

De Startup Pitch is bedoeld voor Europese startups op het gebied van recruitment technologie. De startup moet na 1 januari 2018 zijn opgericht. De organisatie moet acteren als startup door dit duidelijk in haar communicatie te vermelden en/of verbonden te zijn aan een incubator en/of maximaal 10 medewerkers in dienst te hebben.

RecruitmentTech2018_25-560x420

Publieksjury en wildcards

Het publiek mag van 19 maart tot en met 5 april 2019 stemmen op de genomineerde startups en bepalen hiermee 4 van de 6 plaatsen. Daarnaast kiest de organisatie 2 startups uit die een wildcard krijgen. Op woensdag 10 april wordt in een livestream van 16.00 – 16.30 uur bekendgemaakt wie de winnaars zijn.Wat krijgen de winnende startups?

Wat krijgen de winnende startups?

De winnende startups krijgen een demo spot op de Startup Lane tijdens Demo_Day en 2 crew tickets. De organisatie zorgt voor een demo desk om bijvoorbeeld een laptop op te plaatsen voor het geven van een demo. Ook zorgen we voor stroom en wifi. Als startup hoef je alleen maar een roll-up banner (maximaal 85 cm breed), laptop en flyer-materiaal mee te nemen.

Daarnaast krijgen de winnaars de nodige zichtbaarheid via Recruitmenttech.nl en HRTechReview.nl.

Doe mee en stuur jouw Startup Pitch in

Via het formulier kun je vanaf 18 februari jouw Startup Pitch insturen. Naast tekst kun je ook een videolink meesturen met een demo of een pitch op camera bijvoorbeeld.

Planning 2019

  • 18 februari: start inzenden
  • 15 maart: einde inzenden
  • 19 maart: bekendmaking nominaties
  • 19 maart: start publieksjury
  • 5 april: einde publieksjury
  • 10 april: bekendmaking winnaars (16.00 uur)
Deel dit artikel
Dit artikel is 790 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter