Nieuws


14 februari 2019

Cloudwatch en #HRTech Review kondigen partnerschap aan


Met veel genoegen maken Cloudwatch en #HRTech Review bekend een partnerschap aan te gaan. Cloudwatch is de eerste consultancy partner van HRTech Review met een focus op Talent Management, Digital HR & People Analytics.

Geschreven door: HRTech Redactie

Roland_Reffeltrath_rondOnafhankelijk advies, met strategische partners

’’Wij zijn enthousiast over de waarde die HRTech Review toevoegt in het transparanter maken van de wereld van HR technology & consultancy services en stellen onze expertise en ons netwerk graag ter beschikking aan het platform’’ zegt Roland Reffeltrath, partner bij Cloudwatch.

Dankzij het recente partnership vormen Cloudwatch en #HRTech Review samen een netwerk van partijen die kunnen helpen bij de selectie en implementatie van HR-oplossingen. Zo is Cornerstone OnDemand een partner van zowel Cloudwatch en HRTech Review. Cloudwatch is al vijf jaar Cornerstone implementatiepartner in de Benelux en heeft over de afgelopen jaren meer dan 30 Cornerstone klanten bediend van implementatie en integratie services.

Als HR Technologie-advies en projectenbureau weet Cloudwatch alles van HR-strategie, organisatie-inrichting, processen en systemen. #HRTech Review is een community met informatie, experts en reviews over in Nederland gebruikte HR-software. 

“De community rond #HRTech Review wil graag onafhankelijk advies kunnen geven over het gebruiken van HR Technologie om HR processen te verbeteren”, zegt oprichter Mark van Assema. “Ook Cloudwatch is zo’n onafhankelijke partij die organisaties helpt om de grotere spelers binnen HRTech, zoals Cornerstone OnDemand en Lumesse, te gaan gebruiken. Daarmee zijn ze een aanvulling ten opzichte van de andere consultancy partners.”

Performance Management onderzoek

Eind maart 2019 komt het rapport uit dat student Safae Arbib van de HU (Hogeschool Utrecht) maakt in samenwerking met #HRTech Review en Cloudwatch. In november/december hebben we samen een onderzoek gedaan onder onze lezers en ons netwerk naar dit onderwerp. Centraal hierin de vraag of nieuwe methodes en HRTech tools voor performance management ook daadwerkelijk meer bijdragen aan het verbeteren van die performance. 

Over Cloudwatch

Cloudwatch is een full-service specialist op het gebied van Digital HR, HR Solutions en People Analytics. Een multi-specialist met 4 expertises onder één dak; HR Consulting, HR Implementaties, Support Services & People Analytics. Wij staan voor pragmatische adviestrajecten waarin we HR expertise combineren met diepgaande kennis van (de leidende) HR systemen en platforms. Geen zware projectorganisaties, geen nodeloze slidedecks, maar output waar organisaties meteen mee aan de slag kan.

Voor meer informatie neem contact op met Roland Reffeltrath.

Over #HRTech Review

#HRTech Review is een onafhankelijk kennisplatform en community met als doel gebruikers van HR-technologie te stimuleren om voor hen passende en innovatieve oplossingen te zoeken. Om uiteindelijk de juiste oplossing te selecteren en implementeren zijn partners beschikbaar, een 'expertpanel' en consultancybureaus. #HRTech Review stimuleert innovatie door kennis te delen, door mensen en ideeën bij elkaar te brengen en door onderzoek uit te voeren. Dit doen we in samenwerking met ZiPconomy, de community over de flexibilisering van organisaties.

Voor meer informatie neem contact op met Mark van Assema

Deel dit artikel
Dit artikel is 724 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter