Nieuws


6 november 2018

HRTech in de "Main Software 50" prijzen


Investeringsbedrijf Main Capital Partners organiseerde 1 november voor de zevende keer de prijsuitreiking van Main Software 50, met de voor hen 50 meest succesvolle Nederlandse software ondernemingen. Vijf daarvan zijn HRTech partijen

Categorie: Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

Natuurlijk heeft een investeringsmaatschappij als Main Capital Partners baat bij een lijst met snelgroeiende software partijen, want die zijn interessant om in te investeren. Dus hoe de lijst precies wordt samengesteld is niet helemaal helder, maar zal zeker te maken hebben met 'investeerbaarheid' van de partijen. Op de eerste lijst uit 2012 stond Raet nog op nummer 4 en waren ook Otys en Connexys van de partij. In 2014 stond Raet zelfs bovenaan op de lijst, en in de loop de jaren hebben aardig wat HRM partijen, zoals Textkernel, Softbrick, Mysolution, Flexservice Solutions en HR2Day de lijst gehaald. Meest aanwezig was wel Connexys, maar die zijn door de overname door Bullhorn dit jaar niet meer terug te vinden. 

Twee hoogste genoteerde partners

Op plaats 16 vinden we als eerste de "Cloud Champion" van de lijst NMBRS en kort daarachter op plaats 18 Adver-Online, het moeder bedrijf van onder andere HR Office en Appical. NMBRS staat al een aantal jaren op de lijst en haalde dit jaar de hoogste notering ooit. Adver-Online staat sinds vorig jaar op de lijst. Beide zijn partner van HRTech Review dus hierbij ook vanuit onsGefeliciteerd

Drie andere HRM oplossingen

Daarnaast zijn op de lijst ook Wodan Brothers terug te vinden, die in onze Aanbiedersgids staat met hun product Dyflexis, een dagplanning en tijdregistratie oplossing. Ook de andere 2 HRM partijen op de lijst zitten in de planning hoek en zijn nu toegevoegd aan onze Aanbiedersgids; Anago levert operationele en strategische planning oplossing voor verschillende branches en Korton levert naast operationele planning ook 'MaaS' oplossingen, Mobility As A Service. 

Andere winnaars

Nummer één op de lijst is OBI4wan, een social media / webcare tool. Daarnaast is er ook een VMS leverancier, alleen betekent dat hier 'Video Management Sofware' en geen 'Vendor Management Software', zoals we die in HRTech wel zien. De lijst is heel gevarieerd met finance, risk, ERP, CRM, SCM, BPM, GIS en BI partijen.

Ook staan er voor HR nog relevant twee E-Learning partijen op de lijst, The Competence Group, en ExpertCollege, die software en diensten bieden rondom e-learning content. Deze categorie is nog niet afgedekt binnen de HRTech domeinen op onze site, maar leveren wel diensten aan HR Professionals, vooral in de persoonlijke ontwikkeling hoek, en verdienen dus zeker een kijkje!

Deel dit artikel
Dit artikel is 396 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter