Nieuws


18 oktober 2018

HROffice en #HRTech Review kondigen partnerschap aan


Met veel genoegen maken HROffice en #HRTech Review bekend een partnerschap aan te gaan. HROffice wordt hiermee de eerste Nederlandse Recruitment Suite software partner van #HRTech Review.

Categorie: Recruitment
Geschreven door: HRTech Redactie

 

Gerard-Jan en Mark bij HR Office

“Als pionier op het gebied van HR-technologie is HROffice voortdurend op zoek naar nieuwe platforms en partners om actief haar kennis te delen. HRTech Review is dan in het verlengde hiervan een uitstekend platform om actief in contact te blijven met de innovatieve HR-professional van vandaag die de noodzaak van technologie in ziet en verder wil begrijpen. HROffice is blij verheugd met deze nieuwe samenwerking en hoopt vele HR-professionals verdere te helpen in hun zoektocht naar de beste (toepassing van) HR-technologie.”, zegt Gerard-Jan van Wageningen, COO bij HROffice. 

Dankzij het recente partnership zetten HROffice en #HRTech Review een kennisdeling op aan de voorkant van het HRTech Landschap. HROffice levert niet alleen een ATS systeem, maar ook een Analytics - Insights oplossing, Contract en Planning modules en maakt ‘werken bij’ websites. Daarnaast leveren de zusterondernemingen Adver-Online diensten in Recruitment Marketing en heeft Appical een ondertussen wereldwijd gebruikte Onboarding app. #HRTech Review is een community met HRTech Experts en met informatie en reviews over in Nederland gebruikte HR-software. 

“Ik ben met #HRTech Review gestart om de complexe markt voor HR-technologie inzichtelijk te maken”, aldus oprichter Mark van Assema. “Met HROffice hebben we een partner erbij die HR professionals niet alleen bij recruitment maar ook de aansluitende HR processen kan ondersteunen via HROffice Connect.”

Over HROffice

HROffice Connect is een onafhankelijk HR-platform waar producten en diensten van diverse aanbieders samenkomen. HROffice biedt een breed scala aan producten variërend van Werken-bij-websites, Job Marketing tot aan HROffice Recruitment, ons ATS systeem. Met HROffice Connect werk je efficiënter, verlaag je de kosten en verhoog je het plezier van je kandidaat en medewerkers. Daarnaast heb je volledige inzage in de resultaten met HROffice Insights. Hiermee kan jij doelgericht jouw campagnes inrichten en weet jij precies wie jouw doelgroep is.

Voor meer informatie neem contact op met Robert van Roode

Over #HRTech Review

#HRTech Review is een onafhankelijk kennisplatform en community met als doel gebruikers van HR-technologie te stimuleren om voor hen passende en innovatieve oplossingen te zoeken. Om uiteindelijk de juiste oplossing te selecteren en implementeren zijn partners beschikbaar, een 'expertpanel' en consultancybureaus. #HRTech Review stimuleert innovatie door kennis te delen, door mensen en ideeën bij elkaar te brengen en door onderzoek uit te voeren. Dit doen we in samenwerking met ZiPconomy en Recruitment Tech.

Voor meer informatie neem contact op met Mark van Assema

Deel dit artikel
Dit artikel is 483 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter