Nieuws


24 september 2018

Connecting-Expertise en #HRTech Review klinken op partnerschap tijdens TTM brainstom sessie


Met veel genoegen maken het Antwerpse Connecting-Expertise en #HRTech Review bekend een partnerschap aan te gaan. Connecting-Expertise is hiermee de eerste Belgische software partner van #HRTech Review.

Geschreven door: HRTech Redactie

Connecting-ExpertiseConnecting-Expertise is de eerste software partner van #HRTech Review in het zogenaamde Recruitment Flex domein. Dit domein omvat alle specifieke oplossingen voor het vinden van de beste tijdelijke medewerker, van uitzendkracht tot zelfstandig professional, voor je ‘workforce’ (een goed Nederlands woord is daar eigenlijk niet voor). Connecting-Expertise levert een zogenaamd VMS systeem, een Vendor Management Systeem, en een Marktplaats. Met een VMS kan een organisatie externe medewerkers op een transparante en juridisch correcte manier werven. De openbare marktplaats vergroot die transparantie omdat iedereen die dat wil de opdrachten kan zien, net als op een ‘werken bij’ pagina.

“Connecting-Expertise staat volledig achter de gedachte dat #HRTech Review definieert. We zijn zeer blij om een deel uit te maken van deze community en kijken met voorspoed uit naar wat de toekomst allemaal te bieden zal hebben. We verwachten vooral veel kennis te vergaren over de markten waarin we actief zijn zodat we deze informatie kunnen gebruiken bij het optimaliseren van onze processen.”, zegt Peter de Buck, partner bij Connecting-Expertise (C-E).

Om de glazen te heffen op het partnerschap en direct inhoudelijk aan de slag te gaan waren 2 HRTech Experts, Mark Bassie en Mark van Assema, aanwezig bij de TTM brainstorm sessie van C-E. Hier lees je een verslag van de brainstorm sessie en hieronder een hele snelle video impressie.

Total Talent Management, TTM, is het vervolg op Talent Management waarbij nu de totale populatie aan mensen die voor een organisatie werkt worden betrokken. C-E ziet bij haar klanten een groeiende vraag om het werven van vaste medewerkers, traditioneel met een ATS, te combineren met het werven van tijdelijke medewerkers, met het VMS van Connecting-Expertise.

Over Connecting-Expertise

Connecting-Expertise helpt bedrijven om een betere grip te krijgen op de inhuur -en beheerprocessen van alle mogelijke (tijdelijke) medewerkers. We leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen in te spelen op de snel veranderende noden en markt. We doen dit via technologie die een oplossing biedt vanuit een Total Talent Sourcing invalshoek.

Voor meer informatie neem contact op met Peter de Buck

Over #HRTech Review

#HRTech Review is een onafhankelijk kennisplatform en community met als doel gebruikers van HR-technologie te stimuleren om voor hen passende en innovatieve oplossingen te zoeken. Om uiteindelijk de juiste oplossing te selecteren en implementeren zijn partners beschikbaar, een 'expertpanel' en consultancybureaus. #HRTech Review stimuleert innovatie door kennis te delen, door mensen en ideeën bij elkaar te brengen en door onderzoek uit te voeren. Dit doen we in samenwerking met ZiPconomy, de community over de flexibilisering van organisaties. Voor meer informatie neem contact op met Mark van Assema

Deel dit artikel
Dit artikel is 849 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter