Nieuws


21 juni 2018

Declaratie app Xpenditure verandert naam in Rydoo en breidt uit


De facilitaire dienstverlener Sodexo is het digitale pad ingeslagen door in 2017 het Belgische Xpenditure en het Poolse iAlbatros over te nemen. Nu zijn de twee apps samengevoegd en wordt Rydoo gelanceerd.

Categorie: Declaraties
Geschreven door: HRTech Redactie

xpenditure_200_52RydooXpenditure is nu de module Rydoo Expense en iAlbatros wordt Rydoo Travel. Met de Travel module kun je eenvoudig hotels en reizen boeken. De bonnetjes die je tijdens die reizen verzamelt kun je dan weer verwerken in de declaratie module Expense. Een logische combinatie zo lijkt het.

President Didier Dumont van Sodexo Mobility & Expense voegt hieraan toe: “Mensen efficiënt laten werken terwijl ze onderweg zijn is essentieel voor zakelijk succes. Om dit idee snel naar de markt te brengen, definiëren wij onszelf als een ‘corp-up’, die de kracht van een grote onderneming combineert met de flexibiliteit en innoverende mentaliteit van een start-up.”

Beide modules hebben ook een sterke financiële component met bijbehorende goedkeuringsflows in zich. Er zijn dan ook diverse standaard koppelingen voor handen en de API’s om met andere tools te integreren zijn voor handen in het online developers center.

Deel dit artikel
Dit artikel is 1140 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter