Consultancy gids


Hier vind je consultants die HR adviseren op het gebied van processen ondersteund met HR technologie in Nederland. Van zelfstandigen, bureaus, accountants tot wereldspelers.
Planbizz

Planbizz zorgt dat jouw workforce planning- en roostersoftware wél werkt

Planbizz ondersteunt organisaties in de gezondheidszorg en publieke sector bij de optimale inzet van workforce planning- en roostersoftware. Met een team van onafhankelijke experts helpen wij hen bij de objectieve pakketselectie, implementatie en beheer. Wij zetten ons dagelijks in voor één hoger doel: in 2035 moet elke organisatie tevreden gebruikmaken van workforce planning software die wél werkt. Want van de optimale inzet van planning software in onze vitale sectoren profiteert uiteindelijk iedereen.

Handige tools:

Op zoek naar de best passende workforce planning software voor jouw organisatie? Bespaar tijd én geld met de Planbizz Arena: één totaaloverzicht van alle relevante planningsapplicaties.

Werk je al met workforce planning software, maar wil je er alles uithalen? Optimaliseer dan je functioneel applicatiebeheer met de volgende tips & tricks.


Naar website
Contactpersoon: Rocco Agterberg

E-mail: rocco@planbizz.nl
Mobiel: 06-41474196
Telefoon algemeen: 085-8770032
Video: Planbizz - videokanaal
Domeinen:
Geografische focus: NL
Focus op klantsegmenten: middelgrote klanten , grote klanten
Soort consultancy: , ,
Omvang partner: 2-10 werkenden

Terug