HRTech Event Details


Webinar: Aan de slag met online assessments

Datum: 1 juni 2023
Starttijd: 11.00 uur
Eindtijd: 11.45 uur
Organisator: GITP
Dit is een online event.

Vraag jij je weleens af hoe je eenvoudig en snel talenten en ontwikkelmogelijkheden van kandidaten en medewerkers ontdekt? Dan hebben we goed nieuws! We nodigen je uit voor ons aankomende webinar: "Aan de slag met online assessments: Ontdek talent en ontwikkelpotentieel".

GITP-webinar online assessments 01-06-2023

In dit 45-minuten durende webinar laten we zien hoe je de kracht van online assessments gebruikt om de talenten van kandidaten en medewerkers te ontdekken en te ontwikkelen. Hoe werkt een online assessment precies? Ook vertellen we wat er precies wordt gemeten en welke inzichten dit oplevert. We beantwoorden veelgestelde vragen over online assessments en laten zien hoe je snel en eenvoudig aan de slag kunt met het Talent Intelligence Platform van GITP.

Of je nu al bekend bent met online assessments of er nog helemaal nieuw in bent, dit webinar biedt antwoord op jouw vragen. Onze spreker Mark van Ieperenburg, Strategisch HR Adviseur en Analytics bij GITP, zal je inspireren met sprekende voorbeelden en boeiende klantcases.

Meld je nu aan voor het webinar en ontdek hoe de online assessments van GITP jou helpen bij het nemen van onderbouwde besluiten of gerichte keuzes.

Terug