HRTech Event Details


De kracht van Video-Based Assessments

Datum: 14 oktober 2021
Starttijd: 13.00u uur
Eindtijd: 14.00u uur
Organisator: gitp
Dit is een online event.

gitpOptimale match tussen kandidaat en uw bedrijfscultuur

Neuroscience based video technologie toont match en geschiktheid voor functie, team en organisatie. HR-dienstverlener GITP en HR-tech start-up Neurolytics werken samen in een strategisch partnership waarbij de volgende generatie assessments van Neurolytics, waarin video, AI en neuroscience met elkaar samenwerken, worden gekoppeld aan het product portfolio van GITP om een unieke propositie te bieden.

In dit webinar krijgt u meer inzicht over de inzet van ai gedreven video based analyses in het wervings- en selectieproces. Door het gebruik van video assessments krijgt u een breder en dieper zicht op match tussen kandidaten en hun cultuur en (merk)waarden. Ook geven de videoassessments een inkijkje in de potentiele toekomstige verloopneiging, stressbestendigheid en de match tussen kandidaten en het team. Voor kandidaten is het videoassessment een positieve leerervaring en doordat de video’s gebaseerd zijn op het employer brand van de klant, draagt Neurolytics bij aan een optimale employee experience.

Na het volgen van het webinar heeft u antwoord op de volgende vragen:

  • Welke kandidaten passen in mijn team en cultuur?
  • Hoe kan ik mis-hires en vroege uitval tegengaan?
  • Hoe kan ik mijn recruitmentproces moderniseren en aantrekkelijker maken voor nieuwe generaties?
  • Hoe kan ik mijn recruitmentproces objectiever maken om inclusiviteit en diversiteit te stimuleren?
  • Hoe kan ik talent al vroeg in het proces enthousiasmeren en laten zien wat voor mooie organisatie wij zijn?

Bent u nieuwsgierig wat deze nieuwe technologie voor uw organisatie kan betekenen? Schrijf u vrijblijvend in voor het online webinar op 14 oktober vanaf 13 uur. Wij zien u graag!

Meld u hier kosteloos aan >>

Terug