Nieuws


13 juli 2023

Startup StellarUp ontvangt investering van een half miljoen


De Nederlandse startup StellarUp heeft een half miljoen ontvangen van een Amerikaanse tech-investeerder. Met de investering wil het mentorplatform de ontwikkeling van zijn gebruikersomgeving en design verbeteren.

Categorie: On/-offboarding, Learning & Development, Persbericht, Engagement
Geschreven door: HRTech Redactie

StellarUp_Team_Photo

StellarUp biedt een HR SaaS-oplossing die het makkelijker maakt om kennis te delen, bijvoorbeeld door middel van mentorprogramma’s en een onlinebibliotheek. De startup heeft een investering van €500.000 ontvangen. De financieringsronde werd geleid door een Amerikaanse tech-investeerder die al sinds de oprichting van het bedrijf geïnteresseerd was. De investering zorgt ervoor dat het bedrijf zijn gebruikersomgeving en -ervaring en zijn marketing kan verbeteren en versnellen.

Mede-oprichter van StellarUp Estelle Roux-Stevens: “We zijn erg enthousiast over de toekomst van StellarUp. Met deze investering en dit vertrouwen is ons gedreven team klaar om het bereik van ons product te vergroten en de performance en snelheid te verbeteren.”

Mentorprogramma’s

Mentorschap heeft, ongeacht het soort programma, meerdere voordelen voor zowel mentoren als leerlingen, zegt StellarUp in het persbericht over de investering. Alle organisaties profiteren op verschillende manieren, waaronder van het leren van skills, verhoogd werkgeluk en personeelsbehoud en carrièreontwikkeling.

“Ondanks het belang van mentorprogramma’s in organisaties en gemeenschappen lopen besluitvormers vaak tegen een aantal obstakels aan, wat leidt tot onsuccesvolle en onaantrekkelijke programma’s. Er is dringend behoefte aan mentorschap en gemeenschapsoplossingen om de kloof tussen de start van het project en de operationele prestaties te overbruggen.”

StellarUp, oorspronkelijk bekend als Mentorjam, is ontstaan als een mentorplatform om contacten tussen mentoren en leerlingen te vergemakkelijken. Naarmate het platform zich ontwikkelde, werden extra functies geïntegreerd, waaronder tools voor community management en mogelijkheden voor groepsleren.

StellarUp focust zich op het wegnemen van het knelpunt van onboarding, het matchen van mentoren met leerlingen, het onderhouden van de relatie en het meten en schalen van de betrokkenheid en uiteindelijk het rendement op de investering.

Deel dit artikel
Dit artikel is 331 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter