Nieuws


25 oktober 2020

Debinarweek 2020 - de Talent Marketplace


Onze debinarweek, met 18 demo webinars en een paneldiscussie, staat dit jaar in het teken van de Talent Marketplace. In deze corona tijden is interne mobiliteit of doorstroom, net zo belangrijk als instroom van buiten. Met de talent marketplace creëer je een talentpool waar via skills zowel matching, onboarding, learning en ontwikkeling plaats kunnen vinden. Zowel binnen je organisatie als zelfs met externe marktplaatsen.

Categorie: Talent Marketplace
Geschreven door: HRTech Redactie

De debinarweek is inmiddels achter de rug. Kijk hier alle debinars terug

TalentMarketplaceIn de week van 23 t/m 26 november hebben we dit jaar weer onze "debinarweek". Een debinar is een demo webinar waar HRTech aanbieders hun oplossingen laten zien en de kijkers er vragen over kunnen stellen. Het centrale thema dit jaar is de Talent Marketplace.

De Talent Marketplace

Talent Management tools hebben het vorige decennium voor een samensmelting van losse disciplines gezorgd binnen HR. De volgende stap is het koppelen van de interne recruitment functie voor doorstroom, ook wel interne mobiliteit, in een Talent Marketplace. De laatste jaren, en nu zeker versneld door de corona crisis, komt er meer oog voor interne talentmobiliteit. Het bespaart niet alleen geld op werving, het stelt bedrijven ook in staat om expertise te vinden die vaak verborgen is in de organisatie. Daarnaast toont die bewuste aanpak van interne mobiliteit een sterk gevoel van betrokkenheid en verbondenheid bij de werkenden. Lees hier meer over onze visie op dit fenomeen en die van HRTech guru Josh Bersin.

Paneldiscussie met #HRTech Experts

Op de woensdag in de debinarweek is er een paneldiscussie over de Talent Marketplace met experts van onder andere Vroom, Bonte Bij en Kirkman Company. We bespreken een aantal stellingen, maar kunnen ook jouw vragen beantwoorden die je hebt over dit nieuwe concept binnen HR en #HRTech.

Inschrijven voor de debinarweek opent vanaf maandag 2 november. Je kunt je vast hier aanmelden om op de hoogte te worden gehouden.

Debinarweek 2020_Vroom_730x90_DEF

Nog enkele debinar slots beschikbaar

De meeste slots in de debinarweek worden ingevuld door de vaste partners van onze community. Er zijn nog enkele extra plekken beschikbaar. HRTech aanbieders die interesse hebben om deel te nemen en hun producten of diensten rond de Talent Marketplace eind november te laten zien kunnen onze mediakit downloaden en vóór 1 november aanmelden.

Deel dit artikel
Dit artikel is 355 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter