Nieuws


13 mei 2020

Ook NMBRS wordt onderdeel van Visma


De Noorse software groep Visma doet opnieuw een overname in de Nederlandse #HRTech markt en neemt na RAET die de grootzakelijke markt en publieke sector van o.a. salarisverwerking voorziet ook Nmbrs over die juist sterk is in de kleinzakelijke en accountancy markt voor salarisverwerking en HR administratie. Hiermee versterkt Visma haar positie in de Nederlandse 'Core HR' markt aanzienlijk en voorziet hiermee maandelijks miljoenen mensen van een salarisstrook.

Categorie: HR Administratie, Salarissen, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

1200x650px_overnamenieuws1

Een groep met zelfstandige #HRTech NL merken

Met deze nieuwe overname bevestigt Visma groep wederom de Nederlandse markt als extra thuismarkt in Europa te zien. De lijst met #HRTech aanbieders die zelfstandig onder deze groep vallen is de afgelopen jaren flink gegroeid en omvat ondertussen:

  • Visma's eigen HR software oplossingen
  • Visma RAET, de enige HRTech die ook de naam van Visma draagt
  • HR2Day, een complete HR suite, inclusief salarisverwerking
  • Plusport, een opleidingenplatform
  • Verzuimsignaal, overgenomen van Unit4
  • En nu dus Nmbrs

Daarnaast heeft Visma zelf en via overnames ook een grote aanwezigheid in de financiële software markt, onder andere ook voor accountants bureaus. De overname van Nmbrs sluit daar natuurlijk goed op aan, omdat zij juist ook in die markt voor salarisverwerking via accountants een grote speler in Nederland zijn.

Nmbrs had al een link met Scandinavië

Nmbrs is opgericht in 2007 in Nederland, en ondertussen ook actief in Portugal en vooral Zweden, een land waar ook Visma actief is. Nmbrs heeft circa 120 medewerkers en voor zo’n 2000 klanten in de accountancysector en op de zakelijke markt worden maandelijks 920.000 verloningen gedraaid met de gelijknamige software. ‘De samenwerking met Visma geeft ons zowel nationaal als internationaal nog meer armslag om ons platform verder uit te bouwen. Door aan te sluiten bij de stabiel groeiende Visma-familie versterken we onze betrouwbare positie voor onze klanten en medewerkers’, zegt Michiel Chevalier, oprichter en ceo van Nmbrs.

Nmbrs zet de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort onder de huidige naam. Ook zijn er geen wijzigingen in het management.

John Reynders, Country Director Visma Nederland: ‘Met de toetreding van Nmbrs tot de Visma Group vergroten we de keuzevrijheid en waarde voor onze klanten in de zakelijke markt en de accountancysector binnen ons HR- en payrollportfolio. De visie van Nmbrs dat werknemers de best mogelijke HR-service verdienen sluit daarbij naadloos aan. Ook de ondernemersgeest en de ontwikkeling van Nmbrs voor de internationale markt past perfect bij de cultuur en visie van Visma.’

Whitepaper: Hoe kies je een tool?
Ben jij op zoek naar geschikte #HRTech tools, maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek hoe je de juiste tool selecteert met dit whitepaper.

Over Visma

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, spend management en e-overheid. Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day, PinkWeb, PlusPort, VerzuimSignaal, Circle Software, Onguard, Visionplanner en IntraData onderdeel van de Visma-groep. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams. Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië.

Deel dit artikel
Dit artikel is 1185 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter