Nieuws


9 oktober 2019

Zweedse Assessio neemt HFMtalentindex over


Weer een overname van een Nederlandse #HRTech door een Scandinavische partij. Het Zweedse Assessio neemt HFMtalentindex over, beide spelers in online Assessments en Analytics. Op haar beurt werd Assessio eerder dit jaar overgenomen door de Nederlandse investeringsmaatschappij Main Capital.

Categorie: Prestatiemanagement, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

HFMTI_183_100AssessioHet in Nederland opgerichte HFM Talentindex is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van Performance Management, Assessments en Analytics. Met zo'n 100 medewerkers in Nederland en Zuid Afrika wordt de Europese en Zuid-Afrikaanse markt bediend met Talent Assessment, Development, Performance en Analytics tools. HFMtalentindex heeft een klantenbestand dat voornamelijk bestaat uit middelgrote tot grote zakelijke klanten, zoals Capgemini, Deloitte, Rabobank, Rode Kruis, FedEx en Crédit Agricole Consumer Finance.

Assessio levert vergelijkbare producten in Zweden, Noorwegen en Finland en werd in juni dit jaar overgenomen door de investeringsmaatschappij Main Captial uit Nederland.

Evelien Schram (Managing Director HFM) zegt over de overname: “I am convinced that HFMtalentindex and Assessio together can take major steps in the future. By combining our knowledge and expertise in the field of psychometric science and new technology, we are able to offer the latest solutions for the various strategic (HR) issues of organizations. Always from the idea that the success of organizations consists of the qualities of their people.”

Meer informatie hier.

Deel dit artikel
Dit artikel is 1412 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter