Nieuws


17 mei 2019

Een leven lang leren met Learned.io


Start-Up Learned.io heeft als meest vernieuwende Talent Tech tooling een spot gewonnen op Demo_Day. Niet alleen hebben zij een Agile aanpak voor persoonlijke ontwikkeling die performance management en opleiden naadloos integreert. Ook bieden zij sinds kort hun oplossing aan professionals rechtstreeks, met een skills paspoort 'voor het leven'.

Categorie: Learning & Development, Prestatiemanagement
Geschreven door: HRTech Redactie

Start-Up competitie Demo_Day 2019

In maart en april vond de Start-Up competitie voor de Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 op 6 juni in Utrecht plaats. In de categorie Talent Tech streden 6 partijen om een van de drie gratis start-up spots tijdens die dag en de mogelijkheid om zichzelf die dag twee keer te presenteren.

In dit artikel en video met mede-oprichter Joost Kuijf zie je de Learned.io die de wild card voor meest vernieuwende Talent Tech tool.

Hoe helpt jullie HRTech tool de Talenten in een organisatie?

Learned ontwikkelt een platform dat bedrijven helpt millennials langer aan zich te binden en hun productiviteit te vergroten. Dit doet het Learned-platform door het opstellen van individuele ontwikkeltrajecten eenvoudig te maken. Op deze manier kan elke manager of HR-professional zijn/haar medewerkers doorlopend coachen.

Waar is jullie Talent tool een oplossing voor?

Met het Learned-platform heeft iedere HR-professional de mogelijkheid doorlopende ontwikkeltrajecten te maken. Het opstellen van ontwikkeltrajecten is de oplossing voor meerdere uitdagingen binnen jouw organisatie. Zo kan je ontwikkeltrajecten opstellen om:

  1. Af te stappen van het jaarlijkse functioneringsgesprek;
  2. Medewerkers te begeleiden van jr. naar sr. posities;
  3. Traineeships te professionaliseren;
  4. Individuele coachingstrajecten te maken.

Wat maakt jullie Talent tool bijzonder?

Learned:

  1. Is gemaakt voor continue performance management. Door ontwikkeltrajecten op te knippen in korte periodes gaan medewerker en manager vaker en beter met elkaar in gesprek.
  2. Verlaagt de werkdruk voor HR door medewerkers in de lead te plaatsen. HR bepaalt de structuur. Medewerkers geven hier zelf invulling aan.
  3. Is een volledig performance management systeem inclusief learning management. Zo is het één platform voor alle persoonlijke- en performance doelstellingen.

Wat is de doelgroep voor jullie Talent tool?

Het Learned-platform is geschikt voor bedrijven (10 - 500+ medewerkers) met veel millennials in dienst. Waarom? Omdat deze generatie door tijden van digitalisering zich moeten blijven ontwikkelen. Daarom is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling de #1 reden voor millennials om werkzaam te zijn voor een werkgever.

Klanten van ons zijn actief in: Consultancy, IT, Marketing, Detachering, Opleiders.
Voorbeelden: Yacht, OrangeValley, Redkiwi.

Bekijk de website 

 

Tot 1 juni voor € 65,- naar Demo_Day

Wil je graag bovenstaande Talent Tech partijen eens bekijken en zien hoe je jouw HR processen kunt moderniseren? Kom dan naar Demo_Day 2019 in Utrecht op 6 juni. Je kunt je hier aanmelden voor een ochtend of middag ronde voor €65,-.

Deel dit artikel
Dit artikel is 1208 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter