Nieuws


2 januari 2019

Het beste van 2018 en vooruitblik 2019


We beginnen 2019 met een terugblik op vorig jaar, het eerste volledige jaar dat HRTech Review bestaat, met een aantal cijfers. Die zijn voor een eerste jaar voor ons best goed. Meer dan 10.000 unieke bezoekers hebben onze site al gevonden. Wat ze vooral interessant vonden lees je hier.

Geschreven door: HRTech Redactie

De homepage

Zoals bij de meeste sites is de homepage zelf de best bekeken pagina. Die homepage houden we continue up to date met de laatste 3 nieuwsberichten, links naar nieuwe events en onze tweets met meer relevant HRTech nieuws. Ook heeft de site dit najaar een make-over doorlopen, waardoor het geheel nog overzichtelijke oogt. Feedback op gebruik van onze site is altijd welkom

De aanbiedersgids met een primeur in 2019

Onze aanbiedersgids is in 2018 flink gegroeid van net 100 tot nu 200 verschillende aanbieders in HR Technologie in Nederland. Om dat aanbod overzichtelijker te maken komt er later deze maand een "HRTech Arena" op de site. Eén plaat waarin de aanbieders in hun belangrijkste HRTech domein worden gepresenteerd in een ronde arena.

De 5 meest gelezen artikelen in 2018

We delen graag onze ervaringen en nieuwtjes met jullie op ons blog. En dat zullen we in 2019 zeker blijven doen.

Dit zijn de 7 experts die recente HR-technologie gaan beoordelen

Ondertussen zitten we al op 15 experts, maar in dit artikel uit mei beschrijven we de rol die de experts in de community vervullen.

Geen functies, maar skills, de EU heeft ze allemaal (13.485 stuks)

Een artikel pas uit begin december en toch al in de top 5 en niet onterecht. Hierin de uitleg over een zeer interessant concept voor HR in internationale organisaties of met werkenden uit andere EU landen.

De 5 uitgangspunten om HR digitaal te transformeren

Weliswaar uit een Amerikaans onderzoek komen vijf 'waarheden' over het digitaal transformeren van HR zelf, die ook voor Nederland toch heel goed toepasbaar zijn. 

Getallen laten spreken met Tableau of Power BI?

Wanneer je serieus met HR Analytics aan de slag gaat waar ook andere data bronnen buiten HR bij betrokken zijn ontkom je haast niet aan om een van deze twee wereldspelers te kiezen, maar welke...

Grip op #HRTech krijgen als HR Professional? Volg dan onze Agile Masterclass

Het is de hoogste tijd dat HR Technologie goed gebruiken meer aandacht krijgt. Op de P&O opleidingen leer je dit nog niet, voor een goede praktijk training kun je bij onze masterclass terecht, bv op 28-29 maart dit jaar.

HR events met de nadruk op HRTech

Niet alleen online maar ook offline is er veel te horen en zien over HRTech. Hou onze agenda in de gaten voor relevante evenementen in 2019. Op deze evenementen ligt de nadruk op HRTech en minder op andere HR onderwerpen, daar vind je elders genoeg over.

Zo organiseren we in juni ook samen met Recruitment Tech onze eerste off-line event Demo_Day. Je kunt je nog tot 1 februari gratis aanmelden met vroegboek korting

Een DAS, BAAS of SOW? Online Kennisbank in 2019

De experts verbonden aan HRTech Review delen graag hun kennis over de markt. Dat gaan we dit jaar heel concreet maken door HRTech Taal in een kennisbank doorzoekbaar te maken. Ook komen hierin whitepapers, ebooks, webinars etc van ons en onze partners. Zo kom je nooit meer onvoorbereid in meetings met leveranciers, IT-collega's of de directeur. 

Wij hebben er weer zin in dit jaar. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met al wat wij aanbieden.

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 878 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter